Duben
ohodnotit

Logan: Wolverine

Logan

Další název:
Wolverine 3; Logan: Wolverine (SK)
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
135 minut
Premiéra v ČR:
2.3.2017
„Jeho čas nadešel.“

Komentáře k filmu Logan: Wolverine

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2017
Vulgární, brutální,   krvavé, Logana pořád bijou,   normálního člověka, aby   pohledal, a když už se   najde, tak na setkání s   mutanty akorát doplatí. K   novému Loganovi nevím co   napsat, mainstream to   rozhodně není, líbí se mi   recenze Tomáše Kordíka tady   na stránkách, dokážu s ní   souhlasit. Pere se ve mně   náklonnost k Hughu Jackmanovi   a marvelovskému světu   obecně, útěchou je mi, že   vesmír mutantů má hodně   linií, takže si na   Wolverinovi možná ještě   smlsnu a Hugh se dá ještě   ukecat. Hodně nedomyšlených   věcí a další mi však   pokazili celý film. Existuje   tedy Eden nebo ne, ve   vysílačce mluvili děti s   kým, jsou ještě nějací   přeživší mutanti? Jediným   plusem je, že se konečně   naučil Wolverine zapichovat   drápy do hlav nepřátelům,   to se neomrzí. Zdlouhavé,   bez humoru, málo sarkasmu a   více vulgarit, bitky   nadstandard, osmička za   Hugha, musím si zvyknout, že   je to trošku jinak.
PS: Potitulková scéna   není.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2017
Opilej, pajdavej, ale porád Wolverín!
Nemám nakoukány komiksy s   Wolverinem ani X-Many atd.   viděl jsem možná první   film, ale zde jsem tento film   chtěl vidět, protože   recenze byli velmi slušné.   Ano je to drsné, špinavé,   depresivní, brutální.   Atmoška jako ze starého   westernu nebo post-apo filmu.   Zajímavé lokace, slušná   hudba, výborná akce, ta na   konci v lese vůbec   špičková, jen mohla být   delší. Proč nakonec nedám   třeba 90%? Protože James   Mangold je Pepin, kterej sic   natočil působivý až   nekomiksový film, bez všech   těch pičičand, který se do   těch filmů míchaj (podle   komiksů) ale proč zas cca   140 min.? Film ztrácí tah a   občas zbytečně brzdí tam   kde by nemusel. Nebýt té   délky a mít třeba 117 min.   pálím tomu pomalu "Film   roku"....
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2020
Povedený díl,nebylo tam   tolik efektů na které jsme   zvyklí z X-Menů ale akcí to   bylo nabitý dost,dá se   říct že tam bylo víc té   reálnosti než fantasy. Dcera   Logana se povedla drsná a   nemilosrdná jako on.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.3.2017
Třetí díly většinou   provází kletba, že jsou z   série nejslabší. Logan je   však z Wolverinovy trilogie   bezesporu nejlepší a hodně   mu pomáhá zvolený eRkový   rating, díky němuž jsou   scény krvavější,   drsnější, jazyk ostřejší   a zkrátka je z toho úplně   jiný film. Navíc mi   příběh z celé trilogie   přijde nejvíce lidský. Při   pohledu na starého a   unaveného Logana na mě   dýchla lehká deprese,   zároveň se ale vyvolaly   vzpomínky na dobu, kdy jsem   seděl před sedmnácti lety v   kině na X-Men 1, kde jsem   hltal Wolverinovu bitku na   Soše Svobody. Víc než   důstojné rozloučení s mým   nejoblíbenějším mutantem a   dost možná i superhrdinou   vůbec. Velká poklona všem,   ale tu největší si   zaslouží Hugh Jackman. Logan   se pro něj stal životní   rolí. Bez debat. Pocity z   dojemného konce budou ve mně   rezonovat pravděpodobně   hodně dlouho.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2017
Logan velmi příjemně   vybočil z klasických X-MENů   a díky trochu odlišnému   pojetí to vyjímečně nebyla   "nastavovaná   kaše". Na mě až   příliš depresivní   příběh, zvlášť se   zapojením dětských hrdinů,   ale celkově zajímavá   podívaná, která přestože   trošku po svém, ale zapadla   do této unikátní série.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $97miliónov║Tržby USA   $226,277,068║Tržby   Celosvetovo $619,021,436▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $36,798,392║ Tržby za   predaj DVD v USA   $11,081,405║ Pekné   zavŕšenie jednej veľkej   úžasnej série X-Menov,   ktorú som v plnej kráse   mohol odsledovať každým   jedným dielom na striebornom   plátne! Ide sa tu proste na   dobeh, ktorý tu sadol, starý   psy už dobrechávajú a vidia   sa na vytúženom odpočinku,   tú bolesť čo majú cítime   aj mi fanúšikovia, ktorý s   nimi žili dlhých 17rokov.   Máme šťastie že sa tu   vynechávajú veľkohubé   trikové orgie a dej je   vsadený skôr do reálnych   lokácii, potešia tu dravé   súboje s krvavým nádychom,   dobré je že zas sa tu s   brutalitou nejak zbytočne   nepreháňa, všetko s mierou,   bez tak tu naokolo pobehuje   veľa deciek. Krpaňa s   drápami boduje a možno si aj   pýta nejaké to pokračovanie   svojej púte s mladými   mutantmi. Rozlúčka silná a   intenzívna, dojala, James   Mangold to zvládol. /videl v   kine: 100%/
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2017
Stylová rozlučka
Nový režisér velmi   povedeně, zakončil jednu z   nejlepších filmových   sérií. Velmi drsné ale   zároveň nostalgické   loučení s Loganem. H.   Jackman na vrcholu svého   hereckého umu, snaha se   kterou zakončoval jeden   velký příběh je   maximální. Nejen pro   fanoušky X-Men naprostá   povinnost. Potlesk ! 90%
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2019
Důstojné zakončení jedné   éry. Hugh Jackman končí ve   velkém stylu. Dobrá akce,   souboje jsou zuřivé až   brutální, film má spád a   nostalgii. Podařilo se,   klobouček.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Celkem povedená X-menovka.   Rozhodně lepší než   několik předchozích.   Příběh ani provedení   rozhodně nezklame. A prostor   pro pokračování se   zvětšil.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2022
Wolverine R.I.P
Poslední závěrečný film s   Loganem a Jackmanem je talový   jak má být. Tedy surový a   emocionální. Jeho odkaz teď   žije v jeho dceři. A   trilogie o Wolverinovi byla   důstojně uzavřena. Stejně   jako život a smrt Xaviera   zde. Tak trochu noir western   ale líbilo se mi to. A já   děkuji této postavě za   mnohi let radosti kterou mi   přinášel.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2017
Logan
Prvá seriózna Marvelovka s   tvrdým príbehom, v surovom   prostredí plná vulgarizmov a   tvrdej akcie ale zároveň   plná emócií a silných   momentov. Jednoznačne víťaz   Wolverine trilógie a pre mňa   osobne aj X-Men série.   Samozrejme R-Kový Rating   urobil svoje a akcie pôsobí   surovejšie na čom má ale   zásluhu aj prostredie, akciu   navyše podtrháva aj   neskutočne nadupaný   soundtrack... poslednému   Wolverinovi sa ale aj podarilo   vložiť do postáv život a   tak aj s v predošlých   dieloch nezničiteľného   Logana sa stala postava s   problémami a výčitkami čo   túto postavu postavilo do   doteraz nevideného svetla   (Tento fakt podtrháva aj   vzhľad hlavnej postavy) a to   isté platí aj pre postavu   Charlesa Xaviera (Ktorého   posledná scénka má   neskutočnú emočnú auru).   Celkovo je to ale surový   post-apo rodinný trip v   ktorom sa miestami odsekne   končatina (Akcia je   tentokrát dobre zostrihaná   bez nepríjemne roztrasených   záberov). Wolverine vám   ponúkol zážitok aký sme v   X-Men sérii ešte nemali...   psychicke vás zdeptá,   emočne vyčerpá a po jeho   dopozeraní niektorým možnom   aj padne slzička, ide teda o   emočnú jazdu, plnú   kvalitnej a brutálne surovej   akcie a poctivo   prepracovaných postáv čo   mne osobne ešte žiaden film   od Marvelu neponúkol. Logan   teda odišiel najlepšie ako   mohol a dal za celou X-Men   ságou slušnú depresívnu   bodku, bodku, ktorú si táto   séria určite zaslúžila.  

PS: Po   záverečných titulkoch   nenasleduje žiadne scénka   ale môžete sa započúvať   do perfektného soundtracku.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2018
Tak bude konec nebo ještě   junior pokračování?
  Konec Logana možná   neznamená konec x-menů.   Jinak zase nezklamal ač   někdy na mol stále všechny   krutě a krvavě potrestal.   Jinak místy upovídané ( až   na Lauru ) ale kdo si počkal   ten se dočkal.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2018
Konečně jsem to viděl
Chvíli to trvalo, než jsem   se rozhodl, že se na tenhle   film podívám, ale včera   večer se konečně stalo.   Navíc jsem ho viděl na nový   4K televizi s HDR, takže   opravdu jsem si to díky Apple   TV 4K maximálně užil.   Předem bych chtěl říct,   že film Wolverine se mi   opravdu hodně nelíbil,   naopak film X-men Origins:   Wolverine semi fakt líbil (i   když samozřejmě Deadpoola   tam nevykrslili moc pěkně).   Bylo to teda 1:1 a tak jsem si   říkal, že tohle bude   zajímavé i s ohledem na to,   že to měl být a asi i bude   poslední film, kde si Hugh   Jackman zahrál Wolverina.

Film se točí   kolem vztahu Profesora X,   Wolverina a malé Laury.   Obecně myšlenka filmu je o   tom, že na světě už teda   mutanti v podstatě nejsou, a   Loga s Charlesem jsou   poslední nebo jedni z   posledních svého druhu.   Navíc oba tak nějak   umírají, takže to pro   mutanty nevypadá vůbec   dobře. Film se odvíjí   opravdu moc pěkně a krom   opravdu brutální akce, kdy   lidem padají hlavy,   utrhávajíc se ruce a nohy a   tak dále, tak se tu dostává   na přetřes i hlubší   psychologie a emoce postav,   což je super a filmu to   dává úplně jiný   rozměr.

Moc se   mi nelíbilo, jak tam je   vysvětlem konec mutantů,   nebo spíš skoro není   vysvětlen, ale jen tak jako   naznačen.

Jinak teda je to naprosto   nejlepší Wolverine,   poslední Wolverine a   pravděpodobně jeden z   nejlepší filmů o X-Menech,   který můžete vidět. Já   osobně jsem nikdy moc   fanoušek X-Menů nebyl. Je   jich jako much a kdo se v tom   jako má vyznat. Každopádně   Wolverine byl asi moje   nejoblíbenější postava a   tak tenhle film pro mě je   taková labutí píseň.   Nicméně to nemění nic na   tom, že asi všichni dostali   toho Wolverina, kterého   chtěli a čekali.

Za mě nej film z tohohle   univerza a hned za ním   Budoucí minulost.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Výhrady bych měl občas jen   k režii a kameře, které   mohli být lepší. Jinak je   tento díl důležitým   koncem, ale i začátkem pro   další pokračování celých   x-menů. ....HODNOCENÍ: 80%
naineko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2017
Uchvatný.
Bodíky dolů za až příliš   učebnicově komiksový (a do   zbytku filmu potažmo takřka   nezapadající) závěr.
blondataXena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2017
BEZMOC
Wolverine byl můj oblíbený   hrdina a stahovala jsem si   všechny filmy. Nedávám   plný počet, protože mne po   velmi zdařilém filmu   neskutečně otrávil špatný   konec. Celý dojem z filmu to   zkazilo. Jakoby scénárista   chtěl mít od všeho pokoj a   nechal proto oba hlavní   hrdiny umřít. Když umřel   Xavier ještě jsem doufala,   že zůstane Logan se svou   naklonovanou dcerou. Teď už   můžu jen doufat, že ho   někdo vzkřísí (Vinnetou se   také vrátil 30 let po   Posledním výstřelu!!!!!).   Naděje umírá poslední a   doufám, že nás je víc kdo   čekají.
kirk5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Film událost 2017
Více než důstojné   zakončení jedné legendy.   Obrovské plus je, že tvůrci   si stáli za svým a prosadili   velmi drsný pohled na   budoucnost Logana. Náš   hrdina prostě nemůže   umřít v klidu a míru a   musí vybojovat poslední boj.   Násilí a bezvýchodnost   dělá snímek uvěřitelným.   A klobouk dolů před   hereckým ansáblem..všichni   šli do rizika a hle, vyšlo   jim to. Čirá divácká   blaženost a basta...
ph33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2017
mmmmm
No nevím ,co se tice řezby   tak super když se objeví   stojí opravdu za to ale jako   něj bych to nenazval,jsem asi   nejspíš zvikly na X-Man než   na Logena na domácí typ ! A   ty dlouhé mobologi co tam   každou chvíli někdo má   ,chvílemi až nudné! osobně   dává přednost Wolverine   Originál.Davam tomu 6/10 za   ty nářezi.
milujufilmy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2017
logan
Vynikající film s   vynikajícím   scénářem...zasazení je   také výborné,film se   odehrává v roce 2029 a logan   je již znechucen ze života   (tuším že loganovy bude   již 100 let v tomto snímku)   a tak se nějak všechno sere   objeví se jeho dcera a k tomu   regeneraci má v prdeli a dalo   by se říct že pomalu   umírá..finále dopadlo   hodně epicky a doufám že to   co se na konci stalo zase   nezkazí např . oživení   atd. R dostupnost dodává   filmu šmrnc v podobě   krvavých scén a sprosté   mluvy.
Verdikt : Film   byl povedený na 1 a myslím   si že by mohl být filmu roku   jediné co bych vytkl tak to   je hodně kecání a méně   akce ovšem tentokrát film je   asi nejlepší v produkci   Marvelu v historii (i když o   většinu se postaralo Fox)   nemám tedy co dodat.   ROZHODNĚ DOPORUČUJI
9/10
kraxon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2017
Absolutní pecka,
pochybuju, že letos uvidím   něco, co mě zaujme více.   Závěr mě totálně   rozsekal, měl jsem co dělat   abych se nepřidal k těm   dvěma holčinám, které v   řadě přede mnou brečely   bez zábran úplně nahlas. A   to světélko na konci tunelu   (scéna s křižem - kdo   viděl, ví) bylo moc fajn.
A pokud jde o X-23, nelze   se ubránit srovnání s   HitGirl. Tu jedna z postav   komiksu i filmu Kick-Ass   označila za křížence   Dakoty Fanning s   Terminátorem. Nu, Laura/X-23   je v tom případě   kříženec Terminátora a   HitGirl. Myslím, že by si ji   dala jako rozcvičku před   nebo lehké vyklusání po   boji :-)
pepeLopezova
Hodnocení:
Přidáno: 24.3.2017
WOLWARINE
Mě se líbil.jen jsem   nechtěl takový konec.Co   přijde teď.miluju komicsovky   a wolwarine byl jed z prvních   který stál za to na něj   koukat a sledovat jeho vývoj.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47481minih47481Patologie (2008) 
Pathology n
minih42311minih42311Valčík na rozloučenou (1940) 
Waterloo Bridge n
minih27075minih27075Temné zpovědi (1998) 
Dark Confessions n
minih36784minih36784Úžasňákovi (2004) 
The Incredibles n
minih24638minih24638Pumpaři od Zlaté podkovy (1978) 
Pumpaři od Zlaté podkovy n
minih99941minih99941Kouzelníci (2013) 
The Incredible Burt Wonderstone n
minih105600minih105600Mstitelé (1972) 
The Revengers n
minih14108minih14108Nesmrtelná teta (1993) 
Nesmrtelná teta n
minih43225minih43225Černá Dahlia (2006) 
The Black Dahlia n
minih16079minih16079Podraz (1973) 
The Sting n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noví mutanti (2020)

 Noví mutanti (2020)
Noví mutanti n
X-Men: The New Mutants
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Boone

(pokračování)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

 X-Men: Dark Phoenix (2019)
X-Men: Dark Phoenix n
Dark Phoenix
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Kinberg

(pokračování)

X-Men: Apokalypsa (2016)

 X-Men: Apokalypsa (2016)
X-Men: Apokalypsa n
X-Men: Apocalypse
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]

 X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]
X-Men: Budoucí minulost n
X-Men: Days of Future Past
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Kanada
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Wolverine (2013)

 Wolverine (2013)
Wolverine n
The Wolverine
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: První třída (2011)

 X-Men: První třída (2011)
X-Men: První třída n
X-Men: First Class
Žánr: sci-fi / akční / drama / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

X-Men Origins: Wolverine (2009)

 X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Gavin Hood

(pokračování)

X-Men: Poslední vzdor (2006)

 X-Men: Poslední vzdor (2006)
X-Men: Poslední vzdor n
X-Men: The Last Stand
Žánr: fantasy / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brett Ratner

(pokračování)

X-Men 2 (2003)

 X-Men 2 (2003)
X-Men 2 n
 
Žánr: komiks / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men (2000)

 X-Men (2000)
X-Men n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10