Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Liška a pes

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2020
Liška a pes je pěkná   pohádka pro menší děti z   dílny Walta Disneye. Poutavý   příběh kamarádů lišky a   psa, kterým soud, tak trošku   zamotá život. Určitě děti   pobaví.
Matematicka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Pěkný starý animák
V zásadě souhlasím s   Prvosenkou, přidám jen pár   postřehů: Liška a pes by se   i v přírodě těžko mohli   přátelit - i bez zásahu   jejich   "páníčků". Od   toho jsou ale asi pohádky,   aby se v nich zdánlivě   nemožné stávalo   skutečností... Velice se mi   líbila "honba ptáčků   za nedostižnou   housenkou", která se   prolíná celým filmem a   vyústí do krásné pointy.   Překvapila mě poměrně   vysoká míra agresivity v   tomto snímku - do určité   míry je určitě nutná, aby   zde vzniklo dramatické   napětí. Ale běsnící   stará dáma, která střílí   svému sousedovi do auta? To   mi přijde v pohádce pro   děti už docela dost. I   přesto tento animovaný film   starší než já doporučuji   - pěkná podívaná pro celou   rodinu.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2012
LIŠKA A PES

Animovaný celovečerní   snímek z dílen Walta   Disneyho. Film o přátelství   dvou mláďat – lišáka a   pejska. Dokud jsou malí a   nevědí čím jsou, mohou   být přáteli. Jenže   člověk určuje a vychovává   zvířata k obrazu svému. Tak   se z lišáka stává domácí   mazlíček staré paní,   která jej má ráda jako   svého společníka v   každodenním životě. Ze   štěněte je vychováván   lovecký pes, který   pronásleduje ostatní   zvířata a nadhání je pro   svého pána – lovce   kožešin. Životní cesty se   rozejdou, aby se posléze   opět setkaly. Nyní stojí   proti sobě, dvě zvířata,   dva osudy, přátelství a   povinnost. Dost těžké téma   pro děti, ale jinak velmi   dobře provedeno, jako vždy   krásné, realistické   obrázky, věrohodné   postavičky a příběh k   zamyšlení. Není to žádný   převratný film, ale je   vizuálně krásný, má   trochu slabší a nudná   místa, protože je vyprávěn   v pomalejším tempu,   typickém pro svou dobu   vzniku. Ale je to dobrý film.   Doporučuji.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

The Fox and the Hound 2 (2006) [Video]

 The Fox and the Hound 2 (2006) [Video]
The Fox and the Hound 2 n
 
Žánr: animovaný / komedie / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Kammerud

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:15

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10