reklama
 
ohodnotit

Linie násilí

The End of Violence

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
10.9.1998
„Neexistuje soukromí, neexistuje bezpečí, nic není tajné... ale co vidíme je jen zlomek skutečnosti.“

Celkové hodnocení filmu Linie násilí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.1.2012
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.11.2016
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.6.2010
Czasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2008
Zdanny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2015
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2009
Meg_Simpson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44427minih44427Děvče pro zábavu (1977) 
The Goodbye Girl n
minih40243minih40243Můj anděl (2004) 
Mon Ange n
minih49220minih49220Tak si představ (2009) 
Imagine That n
minih99957minih99957Picassova parta (2012) 
La banda Picasso n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih41388minih41388Zlatovláska (1973) [TV inscenace] 
Zlatovláska n
minih47688minih47688Štvanci (1979/1) 
The Passage n
minih57247minih57247Partička (SK) (2009) [TV pořad] 
Partička n
minih43640minih43640Robinson Crusoe (2003) [TV film] 
Robinson Crusoë: 'L'île de Robinson' n
minih62586minih62586SAW 3D (2010) 
Saw VII n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
8   - curil
6   - jarda53
6   - M.A.G.
5   - georginaa
6   - Bara.40
6   - catamount
7   - Charlie35
5   - R.RICKIE
9   - satyr
5   - Petak69
6   - Ferry76
8   - xebece
6   - rosta12
5   - MysteryIll
10 - Albertosau
8   - Czasko
8   - Zdanny
4   - orimkacsir
10 - etos
9   - Meg_Simpso

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258032
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.48