reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Lidé z Mogadoru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2007
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14406minih14406Noci šelem (1992) 
Les Nuits Fauves n
minih109513minih109513Dítě na půjčku (1995) 
Rent-a-Kid n
minih11570minih11570Lék pro Lorenza (1992) 
Lorenzo's Oil n
minih13266minih13266My se nehněváme (1966) 
Ne nous fâchons pas n
minih63794minih63794Cimarron (1960) 
Cimarron n
minih145362minih145362Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (2016) [TV minisérie] 
Neil Gaiman's Likely Stories n
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih79210minih79210Church Ball (2006) 
Church Ball n
minih58048minih58048Létající husaři (1980) 
Eskadron gusar letučich n
minih44405minih44405Vášeň a cit (2007) 
Becoming Jane n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - cicis
7   - curil
7   - clara.bow
7   - Angelika28
7   - Faye
7   - melakara

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Svědectví pro výstrahu

14:25 - 15:15

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141443
Osobností: 605969
Fotografií: 526304
Plakátů: 253814
Obsahů a biografií: 130226

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Miloš Forman: Co tě nezabije... ...

Miloš Forman: Co tě nezabije...
Kvalita, která nepotřebuje   chválu, ale musím sem   naklepet potřebný počet   znaků a každé slovo chvály   navíc je zbytečné...tak asi   tak :-)

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.773/0.751