reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Líbí se mi co děláš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2011
AngeloTommy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2011
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3199minih3199Arabeska (1966) 
Arabesque n
minih16996minih16996Procitnutí (1995) [TV film] 
The Awakening n
minih46096minih46096Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video] 
American Pie Presents: Beta House n
minih25353minih25353Příběhy včelích medvídků (1984) [TV seriál] 
Příběhy včelích medvídků n
minih70585minih70585Dobrák Ben: Černé zlato (2003) [TV film] 
Gentle Ben 2: Danger on the Mountain n
minih81072minih81072Poklad bílých sokolů (2005) 
Der Schatz der weißen Falken n
minih23295minih23295Windigo (1994) 
Windigo n
minih36606minih36606Tím tvrdší je pád (1956) 
The Harder They Fall n
minih113871minih113871Amália (2008) 
Amália n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
6   - curil
8   - Justik66
7   - satyr
7   - Kycky
1   - AngeloTomm
6   - rosta12
7   - Rendys
7   - nienne
9   - opl
4   - mirisek
4   - Collie
6   - Status
2   - MIMO76

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:00 - 12:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144356
Osobností: 615225
Fotografií: 539384
Plakátů: 258138
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.59/0.55