reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Líbí se mi co děláš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2011
AngeloTommy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2011
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80772minih80772Jesse Stone: Ztracená nevinnost (2011) [TV film] 
Jesse Stone: Innocents Lost n
minih52618minih52618Benji 2 - Dobře utajený kód (1977) 
For the Love of Benji n
minih43405minih43405Černá kniha (2006) 
Zwartboek n
minih80628minih80628Pronásledovaná (2011) [TV film] 
Exposed n
minih13387minih13387Na startu je delfín (1974) 
n
minih15396minih15396Paní Miniverová (1942) 
Mrs. Miniver n
minih10276minih10276Kletba růžového pantera (1983) 
Curse of the Pink Panther n
minih59102minih59102Nejkrásnější pláže (2005) [TV seriál] 
Les Plus belles plages du monde n
minih56905minih56905Kůzlátka otevřete (1965) [TV film] 
n
minih50953minih50953Uleeovo zlato (1997) 
Ulee's Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 %
6   - curil
8   - Justik66
7   - satyr
7   - Kycky
1   - AngeloTomm
6   - rosta12
7   - Rendys
7   - nienne
9   - opl
4   - mirisek
4   - Collie
6   - Status
2   - MIMO76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.502