Duben
ohodnotit

Líbat Jessicu Steinovou

Kissing Jessica Stein

Další název:
Líbat Jessicu; Polibek Jessice Steinové; Seeking Same
Rok:
2001
Délka:
97 minut
„Žena hledá svého ideálního muže. Namísto toho však objeví ideální ženu...“

Komentáře k filmu Líbat Jessicu Steinovou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.6.2007
Jessica pod tlakem matky a   okolí hledá životního   partnera. Po řadě   nepovedených setkání s   muži ... „Salát jsme měli   napůl, ale myslím, že jsi   snědla trochu víc, také   více chřestu to je téměř   nejdražší zelenina. Neměl   jsem žádný kozí sýr. Jsem   alergický. Žádný   moučník. Takže je to   jednoduchý. To znamená, že   zaplatíš $42.73 a já   $18.14“ Odpoví na inzerát   temperamentní a bisexuální   Heleně. Jenže ... jedna z   nich hledá spřízněnou   „duši“ a ta druhá hledá   i něco navíc. Film plný   jemného humoru těžící ze   situací, které přináší   trochu netradiční vztah.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2007
Perfektní zábava ... !!!
Skvělá romantická komedie,   u které nezůstane jedno oko   suché ... !!!Ženské   herecké obsazení nemá   žádnou chybu a hudba jen   dokresluje situaci, kterou   Jessika řeší ... !!!
Perfektní vypořádání   Jessiky (nikterak ve   společnosti vyčnívající   Židovka)s hledáním si   vhodného životního partnera   (muže), po všech   neúspěších vymění za   Helenu (bisexuálka) ... obě   procházejí zvláštními -   humornými chvilkami ve svém   "vztahu" a bojují   jak jen se dá.
Tento   film, mě opravdu velmi bavil   a nejspíš bude bavit   většinu ... :@)
ja.rebel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Jessica - inteligentní,   úspěšná novinářka a   půvabná mladá žena. Jenže   v životě tak trochu   šedivá, nenápadná myška.   Možná proto má smůlu na   muže. Helena - temperamentní   dračice, která věnuje   svému koníčku (sex) každou   volnou i nevolnou chvilku.   Právě ona se rozhodne   vyzkoušet dosud nepoznané a   podá inzerát, ve kterém   hledá ženu. A protože   zvolila působivý citát, je   to právě Jessica, která   uvízne v jejích sítích. A   ta přemýšlí: "Je to   to, co opravdu chci?"   Komedie u které jsem se fakt   docela dobře bavila. A Helenu   (při jejím temperamentu a   sexuálním apetitu) bych   chtěla za kámošku jedině   kdybych byla chlap a navic   terminátor :-)))

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10