reklama
 
ohodnotit

Letos v září

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
5.4.1963

Celkové hodnocení filmu Letos v září

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2017
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5021minih5021Cesta černého měsíce (1986) 
Black Moon Rising n
minih2440minih2440Hrst plná prachu (1988) 
A Handful of Dust n
minih12671minih12671Mlčící hvězda (1960) 
Der schweigende Stern n
minih56727minih56727Práce na dvojí úvazek (2009) 
Baby on Board n
minih54303minih54303Kniha křtěná krví (2009) 
Psychosis n
minih24647minih24647Víkend bez rodičů (1981) 
Víkend bez rodičů n
minih17620minih17620Pygmalion (1983) [TV film] 
Pygmalion n
minih58203minih58203Soul Kitchen (2009) 
Soul Kitchen n
minih2587minih2587Africké dobrodružství (1968) 
Riusciranno i nostri eroi a ritrovare l'amico misteriosamente scomparso in Africa? n
minih5477minih5477Rizika mládí (1994) 
Le péril jeune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - curil
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
4   - Tonykla
10 - dederon
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134138

Poslední komentáře

Pro hrst dolarů (1964)

Podle samurajského filmu

Pro hrst dolarů
Miluji tyhle westerny.   Prostředí, hudba, syrovost.   A mimo jiné, námět je   čerpán podle japonského   filmu, podobně jako Sedm   statečných. více >

Autor: Mijamoto13 | Hodnocení: 8 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.56/0.519