reklama
 
ohodnotit

Léto v bikinách

Bikini Summer

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Léto v bikinách

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2009
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
blax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4114minih4114Zanna Bianca e il cacciatore solitario (1976) 
Zanna Bianca e il cacciatore solitario n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih23755minih23755Zelenáč (1990) 
The Rookie n
minih43874minih43874Silvia a její dominy (2005) [Video] 
Euro Domination 3 n
minih39976minih39976Taras Bulba (1962) 
n
minih29688minih29688Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně (1991) 
n
minih41141minih41141Byl jednou jeden kluk (1965) 
n
minih10788minih10788Tom a Jerry: Kreslený kolotoč (1992) [Video] 
Tom and Jerry's Cartoon Cavalcade n
minih39281minih39281Šťastné a veselé (1991) 
All i Want for Christmas n
minih15359minih15359Pan Vok odchází (1979) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
3   - M.A.G.
5   - ignac1
5   - MaKy92z
6   - pepe15
4   - renod
8   - Zdenek13
6   - tvo
3   - blax
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152456
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275838
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.104