reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Léto k nepřežití

Wet Hot American Summer

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
11.4.2002
„Léto jako žádné jiné. Krásná příroda. Mladá těla. Rozbouřené hormóny“

Celkové hodnocení filmu Léto k nepřežití

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2014
Nathanielmon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55201minih5520113. znamení (2000) 
The Thirteenth Sign n
minih28241minih28241Highlander: Zúčtování (2000) 
Highlander: Endgame n
minih47246minih47246Nebezpečná posedlost (2002) [TV film] 
Obsessed n
minih63400minih63400Frajeři na motorkách (2004) 
Motocross Kids n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih58585minih58585Legenda o sovích strážcích (2010) 
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole n
minih60012minih60012Zjevení (2012) 
The Apparition n
minih51069minih51069Básník a kočička (1970) 
The Owl and the Pussycat n
minih63308minih63308Sonny ve velkém světě (2009) [TV seriál] 
Sonny With a Chance n
minih50287minih50287Screamers: Hon na člověka (2009) 
Screamers: The Hunting n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
2   - lucymat
10 - Gremmie
8   - Nathanielm
5   - tvo
10 - verkn

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Bulungan: předběžná zpráva o k...

15:05 - 16:05

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.192/0.17