reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letní příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
goldhands
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
orec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56966minih56966Byl jsem krysa (2001) 
I Was a Rat n
minih6026minih6026Den nezávislosti (1996) 
Independence Day n
minih23822minih23822Zjizvená tvář (1983) 
Scarface n
minih8929minih8929Chip a Dale - rychlá rota 2. - Ras Baskervillský (1996) 
Chip'n Dale - Rescue Rangers - The Pound of the Baskervilles n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih24975minih24975Spice World (1997) 
Spice World n
minih58499minih58499Amor sin Maquillaje (2007) [TV seriál] 
Amor sin Maquillaje n
minih24927minih24927Cesta domů (1996) 
Fly Away Home n
minih29567minih29567El Niňo (1999) 
El Niňo n
minih43618minih43618Saw 4 (2007) 
Saw IV n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 % (17)
6   - Agostino
4   - Kuvik
8   - kubik-duli
4   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
9   - goldhands
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - respiro
4   - jura1973
5   - CESTA11573
8   - hrncir20
9   - orec
8   - fialapetr

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluj mě

01:30 - 02:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:00 - 02:05

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575760
Plakátů: 273862
Obsahů a biografií: 139043

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.169/0.135