reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letní příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
goldhands
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
orec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih47285minih47285A nyní Miguel (1966) 
And Now Miguel n
minih65261minih65261Ano, šéfe! (2009) [TV pořad] 
Ano, šéfe! n
minih27943minih27943Kleopatra (1999) [TV minisérie] 
Cleopatra n
minih39169minih39169Bradyovi 2 (1996) 
n
minih28500minih28500Cabriolet (2001) 
Cabriolet n
minih4299minih4299Bláznivý týden (1997) 
Dad's Week Off n
minih37529minih37529Blade: Trinity (2004) 
Blade: Trinity n
minih9329minih9329Jako štvaná zvěř (1995) 
Fair Game n
minih11570minih11570Lék pro Lorenza (1992) 
Lorenzo's Oil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
6   - Agostino
4   - Kuvik
8   - kubik-duli
4   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
9   - goldhands
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - respiro
4   - jura1973
5   - CESTA11573
8   - hrncir20
9   - orec
8   - fialapetr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.337/0.276