reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letní milenci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2015
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2011
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43488minih43488Bože, jak hluboko jsem klesla! (1974) 
Mio Dio come sono caduta in basso! n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih13089minih13089Murphyho zákon (1986) 
Murphy's Law n
minih70732minih70732Ghost Rider 2 (2012) 
Ghost Rider: Spirit of Vengeance n
minih48418minih48418Tajný život včel (2008) 
The Secret Life of Bees n
minih69827minih69827Lepší svět (2010) 
Hævnen n
minih99077minih99077Ten třetí (2013) 
The Third Person n
minih19124minih19124Smrt jí sluší (1992) 
Death Becomes Her n
minih37154minih37154Kill Bill 2 (2004) 
Kill Bill: Volume 2 n
minih23994minih23994Zmatky v Arizoně (1987) 
Raising Arizona n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
6   - mat.ilda
6   - RM
10 - nufik001
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - miroslav22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526433
Plakátů: 253909
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.478