reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letící delfín

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.4.2013
jeny33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2017
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2013
normalizátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2013
marek_parek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.2.2013
toxygen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122688minih122688Čarovný les (2014) [DCP] 
Into the Woods n
minih17535minih17535Psycho (1998) 
Psycho n
minih13470minih13470Náhodou je príma! (1987) 
n
minih26628minih26628Dobrodružství s nahým klukem (1964) 
n
minih7779minih7779Freonový duch (1990) 
Freonový duch n
minih31928minih31928Velká sázka o malé pivo (1981) [TV film] 
Velká sázka o malé pivo n
minih9808minih9808Junior (1994) 
Junior n
minih12091minih12091Masakr v San Franciscu (1974) 
Huang mian lao hu n
minih83773minih83773Bronzová těla 2 (1993) 
Abbronzatissimi 2 - un anno dopo n
minih62079minih62079Tajemství 2. světové války (1998) [TV seriál] 
Secrets of World War II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 % (8)
6   - hvezdyn
7   - martin.stu
4   - nick4
8   - jeny33
8   - adalpri
4   - normalizát
1   - marek_pare
7   - toxygen

TV Program

ČT1 - Byl jednou jeden dům (1974) [T...

10:40 - 12:00

44 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - To byl můj život??

10:45 - 11:40

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Nebezpečný příboj (2011) [TV f...

10:20 - 12:15

64 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150682
Osobností: 633985
Fotografií: 574559
Plakátů: 273003
Obsahů a biografií: 138378

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.126