Duben
ohodnotit

Let's Dance 2

Step Up 2: The Streets

Další název:
Step up 2 – La strada per il successo; Let's Dance 2 Street Dance
Rok:
2008
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
28.2.2008
„Není to o tom, odkud jsi, ale o tom, co chceš...“

Komentáře k filmu Let's Dance 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $17,5milióna║Tržby USA   $58,017,783║Tržby   Celosvetovo $148,424,320▐   Tržby za predaj DVD v USA   $21,502,700 //počet   predaných kusov 1,292,944║   Je to taká umelá cukrovinka   bez nejaké zaujímavejšieho   deju ale za to tanečne -   choreograficky zvládnutá,   takže som sa nemal šancu   nejak výdatnejšie nudiť.   /55%/
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Mno, takže proti prvnímu   dílu o fous lepší -   především - hlavní   kolohnát z jedničky - Troy,   se předvedl sice trapně, ale   naštěstí jen krátce na   samém začátku, taneční   stránka byla obohacena o víc   stylů a hlavně, filmy tohoto   ražení jsou vždycky lepší   s holkama... Ale už dost   chvály, musím pamatovat na   fakt, že jsem facebookovým   fanouškem NESMĚJTE SE   HOPERŮM. NENÍ HEZKÉ SMÁT   SE CIZÍMU NEŠTĚSTÍ! :-D
decepticon
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Blbina s "hitmi"   radia expres na jedno pozretie   [max]. Za zmienku stoji len   prva scena vo vlaku,   "šprim" a posledna   tanecna zostava v dazdi.

/20.7.12/ cz dab   české znení vyrobila   tvůrčí skupina Jozefa   Petráska 2008?
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Jestli je to lepší než 1,   pak hlavně v tom, že ta   holka je hezčí než v 1,   jinak až tak výrazně ne. Za   zápor jinak celkem   pohodového filmu (i   jedničky) považuju násilí,   které ho zbytečně   dramatizuje, a pro vlastní   příběh není až tak   nezbytné.
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2010
První díl se mi opravdu   líbil a na tenhle druhý jsem   se docela těšila, protože   mělo jít o street dance,   který mám opravdu ráda.   Trochu mě zklamali jiní   herci a vůbec celý film už   byl takový moc puberťácky   naladěný a.. Neoslovilo mě   to natolik. Dobré písničky   i některé sestavy, ale jinak   nic moc.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Andie je skoro stejná jako   její nevlastní bratr Tyler   – rebelka, co si nenechá   nic líbit, ale rovněž si   jde tvrdě za svým. Teď se   však zdá že je všemu konec   – díky svým věčným   problémům se má odstěhovat   z rodného Baltimoru do Texasu   ke svý tetičce. V poslední   chvíli však zasahuje   zklidněný Tyler a Andie   dostává svojí velkou šanci   na Marylandský umělecký   škole, stejně jako před   lety její bratr…
Díky velkýmu úspěchu   jedničky na sebe   pokračování nenechalo   dlouho čekat. Příběh nemá   cenu asi zmiňovat, je totiž   docela zaměnitelný s   jedničkou, až na detail že   tady přichází z ulice   krásná holka, místo   rebelujícího kluka. A druhou   podstatnou věcí, jak kdosi   zmiňoval v některém z   četných bonusových   materiálů je, že zde   neproniká pouliční umění   do školy, ale škola do   pouličního umění. Jinak je   všechno při starém, i když   je tady ona romantická   zápletka mezi ústřední   dvojkou odsunuta více do   pozadí než v jedničce.   Zkrátka je tady tanec pojatý   více jako ústřední téma   filmu. Tím ovšem nechci   říct, že by ho v jedničce   bylo málo. Jinak srovnávat   tyhle dva filmy nebudu – oba   se mi líbily téměř stejně   a tak klady i zápory jsou   zřejmě ve stejných věcech,   který jsem zmiňoval už u   jedničky. Včetně opět   velmi dobře vypadající   hlavní hrdinky. A   samozřejmě skvělý tanec a   povedený soundtrack. Jediný   problém jsem měl s   nepříliš sympatickým   představitelem hlavní   mužské role, který mi svým   vzhledem pasoval spíše do   série Prciček (velmi mi   totiž připomínal Stifflera   z 5 a 6 dílu), ovšem poté   co rovněž předvedl svý   umění jsem mu to odpustil.   Zmínit musím též   závěrečný velmi povedený   vystoupení obou   konkurenčních crew, z nichž   obzvláště to druhé díky   dešti vypadalo skutečně   neuvěřitelně. Zkrátka jsem   se opět velmi slušně   pobavil.
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Nemohu srovnat s jedničkou,   kterou jsem doposud neviděla,   ale náhodně zakoupené DVD s   tímto druhým dílem jsem   vhodila do přehrávače ve   chvíli, kdy na mě padl   splín a potřebovala jsem se   podívat po delší době na   cosi, u čeho nebudu muset   vůbec přemýšlet. Snímek   splnil svůj účel - děj   sice prostý, ale taneční   kreace vynikající, z   mladých herců sálá   dynamičnost a ta pozitivní   energie se přenesla i na   mě:-) Mám ráda tanec ve   všech podobách /jako divák,   sama jen tak tak zvládnu   základy klasiky/ a byť   street dance není vyloženě   až tak můj šálek kávy,   tak dobrá choreografie a   vhodně zvolená hudba taky   umějí udělat své. Dávám   70 procent - snímek svůj   účel splnil, nic   náročného, ale na   odpočinek a relax, proč   ne...
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Pokračování tanečního   snímku. Tentokrát se ale   situace otočí. Chase, který   studuje na Marylandské škole   umění, potká Andie, která   je nucena na školu chodit. Ji   postupem času vyhodili z   její pouliční taneční   crew. Chase se rozhodne   založit s ní vlastní crew a   porazit ty druhé na soutěži   zvané The Streets. Nakonec se   jim to podaří. Super   pokračování prvního dílu.   O dost lepší. Lepší hudba,   lepší herci, lepší děj. V   pokračování se dokonce   objeví i Channing Tatum,   hlavní hrdina z prvního   dílu.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Step Up 2
Musím říct, že tenhle film   mě celkem dost překvapil.   Když jsem zjistila, že v   kinech běží 2 díl Step up,   vůbec sem se na to nehrnula,   protože sme si byla jistá,   že to na jedničku mít   nebude. Ale když sem si to   půjčila na dvd, byla sem   mile překvapena. Ten film mě   naprosto dostal, herecké   obzaení nijak známé, ale v   tomhle případě komu by to   vadilo. Super film a   nejúžasnější konečná   taneční scéna v   děšti!!!!!
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Step Up 2
Pomineme-li příběh (pokud   tam vůbec nějaký byl),   dostáváme skvělou   přehlídku pouličního   tance. Ale opravdu   výborného, na kterém se dá   vklidu postavit celý film.   Jediná slabá místa jsou,   když se ve snímku rádoby   něco "děje". Ale   jakmile všichni přestanou tu   šaškárnu o vyhazovu ze   školy, o tom že někam   nemohou nebo musí chodit, že   jsou zamilovaní do někoho   kdo není z ulice atd. a   začnou zase streetdance,   zvedá se kvalita zpět na   výbornou.
První díl   jsem neviděl, ale živě si   dokážu představit o čem   tak asi byl a jak skončil:-)
petrasek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Byla jsem mile překvapena,   dokonce se mi Step Up 2 líbil   o trochu víc než jednička.   Super závěrečný tanec v   dešti, k tomu není co dodat!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Ačkoliv se mě jednička   líbila víc, desítku musim   dát i dvojce. A to hlavně   kuli dvěma věcem: Tanci na   začátku filmu mezi Tylerem a   Andie, to bylo vážně   skvělý a Chaning Tatum je tu   zase strááášně moc sexy   :D. A ta druhá věc je   závěrečnej tanec v dešti,   kterej je fakt prostě   dokonalej. Opět skvělý   herci, skvělá hudba, neni co   vytknout.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Byl sem na tom v kine a co se   týče deja filmu,tak je o   ničem.Film je nezáživný a   nudný.Za shlédnutí stojí   jen skvelé tance,které se   jako jediné ve filmu   neztráceli.
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Spíš než o děj tu jde o   taneční kreace a hudbu.   Myslím, že to se jim oboje   povedlo. Dle mého o malinko   lepší než první díl.
Sparta33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Luke
podle mě celkem dobrej   film....:) ...nepostrádá   příběh...kvalitní   hudba,taneční   kreace...zkrátka celkem   slušná podívaná!! :) Já   jsem se teda určitě   nenudil...!
Andy789
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Z mého pohledu jde o velice   povedený kousek. Kdo má rád   tento free style, hip-hop,   RnB, dance and battle musí   být spokojen. Jako už   standartně je linie filmu   lemována spoustou   doprovodných scén a   příběhů. Andie vyrůstá v   prostředí, kde tato kultura   nejčastěji dostává onen   jednečný ownstyl a   osobitost. Poté, co se   dostane na Maryland, se její   život začíná ubírat   novým směrem. s pomocí   Chase se pere s nepřízní   osudu... Příběh nabitý   hudbou, akcí, tancem a tvrdou   realitou ghetta... (Podobně   jako Stomp The yard, Save the   Last Dance, Save the Last   Dance 2, You got served)
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.12.2008
Věsměs to samé co první   díl .. líbila se mi hudba a   taneční kreace, ale to je   asi tak vše. Jednoduché až   to bolí a přitom tak   "krásně" se   rozvíjející příběh   plynoucí do zdárně   štastného konce.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2008
Na první díl to ztrácí jak   svižnější tempo, tak i   nějak zajímavěji se   rozvíjející se vztah mezi   oběma hlavními protagonisty.   Zatímco první Step Up lze   srovnávat kupříkladu s   Ledovým ostřím, druhý Step   Up: The Streets je sice   dobrej, tanečně pěkně   propracovanej, ale něco tomu   prostě chybí. Ani Channing   Tatum na začátku   nezpůsobuje až tak velkej   poprask, ale je milou ozdobou   filmu.
marryann
Hodnocení:
Přidáno: 11.11.2008
Step up 2 The Streets Dance
Tento film sa odohrava v   Marylindskej skole kde Andie   spoznava Chasa do ktoreho sa   samozrejme zalubi.Chase je   najoblubenejsi chlan na skole   ktoreho vsetci zboznuju!!!   Andie je poulicna   zlodejka...Ako Chase stretne   Andie zisti ze jeho zivot nie   je o tanci v skole ukazala mu   ze chce viac vyhrat poulicny   tanec s nazvom The Streets.   Hra tu aj Chaning Tatum ako   brat Andie.Mimochodom Chaning   Tatum hral aj v jednotke ktora   je samozrejme tiez   vynikajuca...nenechajte si to   ujst a urcite clovek ktori ma   rad Hip Hop ako styl tance si   pride na svoje ( a to viem o   com hovorim):) A druha vec je   taka ze su tam fakt nadherni   herci:)
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.11.2008
Tak tento díl mne zaujal   více než jeho   předchůdce.Mladí lidé   opět předvádí povedené   tance.Finální street dance a   ta choreografie v dešti   působí efektně.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Libil se mi vic nez jednicka,   ale mohl by tam hral dele   bratr hlavni hrdinky... krasna   ukazka sourozeneckeho   tanecniho boje byl excelentni.   Zbytek filmu s dobre   odtancovanymi vecmi nenecha   nikoho v klidu. I ja jsem si   pohupoval nohou nebo jsem se   naznaky pohyboval s nimi...   kdyz zaujmou, neni co resit
Thornwald
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.8.2008
hovadina
leda ta choreografie stála za   to ale ty chudinky   nemakačský z ulice ... a   proč maj placatý kšiltovky   ?? to je jako okap ?? a proč   mají ty vytahaný trička --   nejvíc výsměch :D :D ROFL
Avrilll01
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2008
......
Není špatný mě se to   líbylo.Doporučuju to.
Na O.C. to   nemá............
Co se   týče hudby tak ta není   špatná docela je dobrá.
LookAss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Let´s dance 2
Znovu se vracíme do   prostřední taneční školy   jako v prvním díle avšak   není to hlavní tema filmu   jak už pod titul napovídá   jde hlavně o tanec na ulici   tzv. pouliční boje. A taky o   tom je celý film nebylo by to   samo sebou aby zde nebyl do   toho všeho zamotán ještě   vztah dvou lídí. Boje   pouličních gangů a   tance....
Rumenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Jestli někdo hledá   intelektuální baštu tak má   smůlu a kdo hledá film u   kterého se odreaguje,   odpočine si přičemž   shlédne mistrovský tanec   bude hýkat radostí.
vampyer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Opat, tak ako v jednotke sme   si uzili kopec skveleho tanca   a perfektnej hudby k tomu. Na   zaciatku sa nam tu objavi mala   ceresnicka v podobe Tylera a   jeho novych tanecnych kuskoch   na trampolinach:) cool
A samozrejme druhou   ceresnickou je zaverecny tanec   priamo na ulici, a aby tomu   nechybala originalita, tak nam   tam prsi a vsetci su dokonale   premoceni:)
Klobuk dole   pred tanecnikmi, odviedli   skvelu pracu pri nakrucani :)   9/10
ValaMalDoran
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2008
Tak jo....film opravdu dobrý.   Nic přehnanýho. Je to hodně   koukatelný. Hrajou tam hezký   lidi, hraje tam super muzika.   Prostě street dance je hodně   dobrý. Tento film   doporučuju. Hlavně ten konec   v tom dešti...cool.
stela203
Hodnocení:
Přidáno: 23.6.2008
je to šupa!!!!!!!!!
tento film je naprosto   dokonalý, kedže mám rada   tanec je to bezpochybne film   pre mňa. Treba pochváliť   hlavne hercov a všetkých   tých, čo sa na príprave   tohto filmu podieľali.!!!!!!   Waw!!!!!!!!
Sonney
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.4.2008
Nemusím být expert na street   dance a nemusím žít na   ulici, abych mohla říct, co   se mi nelíbilo. A že toho   bylo fakt dost. Třeba   příběh o chudé dívce,   která se za prapodivných   okolností dostane na   prestižní taneční školu,   kvůli čemuž je zavržena   bývalými přáteli - NUDA!   Nemluvě o tanečních   scénách, které jsou pro mě   taky absolutně o ničem,   jestli takhle vypadá   vrcholná forma street dance,   tak to teda není nic pro mě.   Nemluvě o dialozích o ničem   a trapných jakože dojemných   momentech. Už jednička nic   moc, ale dvojka pro mě bída.
an3ta
Hodnocení:
Přidáno: 7.4.2008
Ehm.. se vším špatným co   tady o tom filmu padlo   nesouhlasím.. Žiju stejný   styl jako oni,a tancuju to co   oni a vím,že všichni co   mají něco společného s   hrdiny tohoto filmu byli   nadšeni.. Skvělá   hudba,vystoupení na konci je   něco úžasného, to o čem   my sníme,že bychom jednou   také chtěly zkusit.. Ta   atmosféra která tam panuje..   Kdo si zkusil žít na ulici a   mít podobné problémy,které   tam jsou tak pochopil o čem   je pravá podstata filmu.. Je   mi jasné že se film nebude   líbit nějakým nafintěným   dámám 30+,ale proč se na   něj tedy dívají,když   ví,že to není jejich   šálek kávy?!.. A když   nerozumí tomu,o čem celej   film je,tak proč ho   komentujou?! Rozumí snad   street dance?! Tomu jak ja   krásné patřit někam,kde se   streetem žije?!.. kdo to   nezažil nepochopí a proto mu   i radím,KDYŽ SE VÁM   NELÍBÍ LIDI CO NOSÍ ROVNÝ   KŠILTOVKY,tak na něj vubec   nechoďte.. sem ráda za to   že takovej film jako je lets   dance existuje,už jen proto   aby kokoti v sakách čuměli   s otevřenou hubou.. :P
kvietek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.3.2008
opravdu tak dobré?
Prrr, já bych byl s tím   hodnocením opatrnější.   Skoro k tomu není co říct,   film, který je jako   nepovedené dvojče   předchozího dílu. Příběh   jak přes kopírák-to už   neni ono. A i kdyby tohle byl   jakoby první díl...tak ten   příběh stojí za houby-jeho   zpracování. Jediné, kdy   jsem se ve filmu nenudil, byly   taneční scény. Konec filmu   mě opravdu nadchl, ale   právě jen choreografií. A   nemyslete si, že mám snad   radši jiný žánry- Let´s   dance 1 jsem si úplně   zamiloval. A pro ty, co snad   viděli jedničku...trošku   pro mě bylo zklamáním i ten   tanec...teď čistě street   dance-ale v jedničce velice   zajímavě a famózně   spletené s baletními prvky.   Takže komu se tancování moc   nelíbí-tak nedoporučuji,   nebo si to radši pujčte.
luongovae
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Step up 2 je jako čerstvý   vánek mezi snimky pro   teenagery. Pro mě osobně   milé překvapení. Skvěla   hudba, namakaná choreografie   (finalní scéna byla opravdu   dechoberoucí) a vůbec   nejluxusnější taneční   film za posledních pár   let...
andriy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2008
Jééžiš to bylo zase   sladký, ale tentokrát mne to   bavilo jednou za čas takový   kýčovitý klišé   neuškodí, ale to asi spíš   tím, že v poslední době   jsem předávkovaný dramaty a   jinými vážnostmi. A sakra   bavilo mne to, peču na   nějaký chorý dialogy to   není film o dialozích, to je   o tanci a tanec to byl podle   mne nadprůměrný.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2008
hm...
Jak již bylo řečeno .. film   zaměřený na street dance.   Tance velmi povedené, hudba   naprosto vynikající, ovšem   příběh kdejaký žádný. V   rámci možností dobrý film,   který ovšem netáhne k   opakovanému shlédnutí.   Jediná věc, kterou jsem si   pustil dvakrát byl   závěrečný battle.
Za hudbu a tanec 10 za   zbytek 5. Jelikož ta hudba mi   vážně sedla tak výsledek   je 8 :-)
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2008
tož tak není to lehké,   napsat k filmu komentář - je   to prostě obměna   jedničky...tentokát   zaměřená na street. co bych   pochválila, je mnohem více   tance...ovšem je fakt, že   street mně osobně nebere   tolik jako třeba v jedničče   v podstatě   "klasika". přesto   dobré. Dostane se na vše, o   čekáme: jak už jsem   zmínila hodně tance, láska,   nějaký ten konflikt.....a   samozřejmě happy end!
Nira
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Řekla bych, že ve druhém   díle se tvůrci spíš než   na příbeh zaměřili na   propracovanější tance a   efekty s nimi spojené. Což   se jim dle mého názoru   docela povedlo. Jen tu   závěrečnou   "dojemnou" scénu si   mohli odpustit. :)... Cílové   skupině, pro kterou je film   určený jistě zaplesají   srdíčka, ostatní ať se na   to prostě nedívají. :)
pakacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.2.2008
Hloupoučný ohraný   romantický příběh pro   náctileté, na kterém je   zajímavý jen tanec. Věřím   ale, že šestnáctiletí se   po krásných a   charismatických hrdinech   utlučou ;-) Mě to ale   bohužel nestačí...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih114954minih114954Transcendence (2014) [2k digital] 
Transcendence n
minih15987minih15987Pobočník Jeho Výsosti (1933) 
n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n
minih79993minih79993Raubíř Ralf (2012) 
Wreck-It Ralph n
minih47664minih47664Smrt modelky (2007) 
Anna Nicole n
minih93666minih93666Na divoké vlně (2012) [DCP] 
Chasing Mavericks n
minih82310minih82310Starbuck (2011) 
Starbuck n
minih74409minih74409Signál (2012) 
Signál n
minih20419minih20419Tajemné zlo 2 (1994) 
The Hidden II n
minih16482minih16482Posedlost (1992) 
Damage n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Let’s Dance All In (2014) [2k digital]

 Let’s Dance All In (2014) [2k digital]
Let’s Dance All In n
Step Up: All In
Žánr: hudební / romantický / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Trish Sie

(pokračování)

Step Up Revolution (2012)

 Step Up Revolution (2012)
Step Up Revolution n
 
Žánr: drama / romantický / taneční / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Speer

(pokračování)

Let's Dance 3D (2010)

 Let's Dance 3D (2010)
Let's Dance 3D n
Step Up 3-D
Žánr: drama / taneční / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Let's Dance (2006)

 Let's Dance (2006)
Let's Dance n
Step Up
Žánr: taneční
Země: Spojené státy americké
Režie: Anne Fletcher

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Plavba za ledem

16:55 - 17:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

42 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10