reklama
 
ohodnotit

Lesní kapitán

Erdö kapitánya, Az

Další název:
Kapitán lesa / Velitel lesa
Země:
Rok:
1993
Délka:
75 minut

Celkové hodnocení filmu Lesní kapitán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2015
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2007
Veronniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11126minih11126Láska a smrt (1975) 
Love and Death n
minih5065minih5065Cesta na sever (1986) 
n
minih48501minih48501Chci najít svou cestu (2005) [TV film] 
Einmal so wie ich will n
minih6564minih6564Dobrodružství Poseidonu (1972) 
The Poseidon Adventure n
minih27847minih27847Blízká setkání s veselým čertíkem (1988) 
Bliskie spotkania s wesolym diablem n
minih49608minih49608Sonic X (2003) [TV seriál] 
Sonic X n
minih8903minih8903Cherry, Harry a Raquel (1970) 
Cherry, Harry & Raquel! n
minih28695minih28695Amazonka v plamenech (1993) [Video] 
Fire on the Amazon n
minih50689minih50689Klíč k lásce (2001) 
South Kensington n
minih50225minih50225Modrý maskot (2007) 
Kabluey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
5   - pataamat
6   - catamount
9   - satyr
5   - Krikri
6   - MaKy92z
3   - misoft
9   - tvo
7   - Mika.l.
9   - Veronniika

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:25 - 00:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

00:05 - 00:55

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:30 - 01:25

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:50 - 00:50

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.205/0.169