Jeden svět
ohodnotit

Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Další název:
Leo da Vinci: Misia Mona Lisa (SK)
Země:
Rok:
2017
Délka:
85 minut

Obsah filmu Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

 
Animovaný film o fascinujúcej postave mladého Leonarda da Vinci, ktorý vďaka svojim úžasným vynálezom a za pomoci svojich priateľov zažije neuveriteľné dobrodružstvá.

Mladý Leonardo je kreatívny a odvážny chlapec, ktorý svojimi vynálezmi neustále prekonáva zákony fyziky. Pri ich testovaní v praxi mu trpezlivo pomáhajú verný kamarát Lorenzo a Leova tajná láska, očarujúca Líza. Keď však požiar zničí všetok majetok jej otca, zaľúbený Leo sa v snahe pomôcť im, vydáva hľadať stratený poklad na tajuplný ostrov Montecristo. Nie je však jediný, kto verí, že s použitím svojich jedinečných vynálezov ho dokáže získať. Na svojej odvážnej ceste...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Sergio ManfioSergio Manfio  
scénář:
Anna ManfioAnna Manfio  
Francesco ManfioFrancesco Manfio  
Sergio ManfioSergio Manfio  
Davide StefanatoDavide Stefanato  
námět:
Francesco ManfioFrancesco Manfio.....příběh   
Sergio ManfioSergio Manfio.....příběh   
hudba:
Marco FedaltoMarco Fedalto  
střih:
Umberto BarisonUmberto Barison  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2019
║Rozpočet EUR10miliónov   ($11miliónov)║Tržby Celosvetovo $2,565,000▐   Neviem ale už tých animákov je asi už príliš   dosť a hlavne až príliš schématické na jedno   kopyto. Dobre snaha o zábavnosť, akú takú   animáciu, či využitie načrtnutej témy   vynálezca juniora tu je ale viac než slabší   priemer to nedosiahne. /45%/
rimeon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2018
Život plyne do Vinciho: Leonardo se potýká s   jeho neuvěřitelnými vynálezy, Lorenzo mu   pomáhá a Gioconda se posmívá. Když do města   dorazí tajemný vypravěč a mluví o skrytém   pokladu, začíná dobrodružství.

Leonardo je   nejlepší přítel Gioconda má potíže a on je   odhodlán pomoci jí ven. Mladý génius   přichází s nápadem, který je stejně   bláznivý jako vzrušující: najít pirátskou   loď, která se před mnoha lety potopila,   poblíž ostrova Montecristo, tak získat   báječný poklad, o kterém se říká, že   obsahuje, a vyřeši všechny z Giocondaových   problémů.

A tak začíná velké   dobrodružství, které uvidí skupinu přátel   Leonarda proti gangu antagonistů: Laury a   Gottardo; tři Brandis a čarodějnice Plinia.   Film také hvězdá tajemná skupina charakterů,   která se snaží dostat své poklady do pokladu   před Leonardem.

S dvojitými přechody a   represemi, dobrodružnými záchranami přátel v   potížích a truhly pokladů, které se   neotevřou, film končí nečekaným kroucením,   které nás přivádí zpátky do   současnosti.

Celosvětová distribuce   společnosti All Rights Entertainment

premiera   11.1. 2018


Hodnocení:n12345678910
Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (2017)Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (2017)Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (2017)Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10