ohodnotit

Legenda o Zu

Šu šan čeng čuan

Další název:
Shu shan zheng zhuan; Zu Warriors
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Legenda o Zu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.12.2017
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2013
Tink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.5.2008
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.4.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2011
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2010
Majki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60999minih60999Zase ona! (2010) 
You Again n
minih2722minih2722Akta X 6: Plán (1996) [Video] 
The X Files : File 6 - Master Plan n
minih44179minih44179Paříži, miluji tě (2006) 
Paris, je t'aime n
minih16949minih16949Princ z Pennsylvanie (1988) 
The Princ of Pensylvania n
minih138733minih138733Jak básníci čekají na zázrak (2016) 
Jak básníci čekají na zázrak n
minih19537minih19537Srdce a zbroj (1983) 
Hearts And Armour n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n
minih31001minih31001Ošetřovatel (2011) 
The Zookeeper n
minih20204minih20204Šílený Max 3 (1985) 
Mad Max Beyond Thunderdome n
minih79937minih79937Můj otec je šílenec (2012) 
That's My Boy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (10)
7   - AGAMEMNON
2   - radegaster
4   - luan66
10 - zazrakpave
4   - Tink
9   - Area
2   - strougy
6   - moramp
7   - jozo105
4   - Majki

TV Program

ČT1 - Labyrint

20:05 - 21:05

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa: 1. světová válka

20:55 - 21:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:25

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

41 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152727
Osobností: 637105
Fotografií: 581766
Plakátů: 276342
Obsahů a biografií: 140137

Poslední komentáře

Vybíjená (2015)

Že mě super

Vybíjená
Nějak nachapu ty nízká   hodnocení to si ten film fakt   nezaslouží. Asi jsem na   jiné vlně ale trojice   Suchánek genzer a sokol mi   dala více >

Autor: danhav | Hodnocení: 10 / 10

Kult hákového kříže (1998)

Kult hákového kříže
American History X ukazuje   pravdu o tom, že rasismus,   xenofobie a jakákoliv   nenávist k druhým je   největší hloupost a   postižení více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Kult hákového kříže (1998)

Kult hákového kříže
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $6,719,864║Tržby   Celosvetovo $23,875,127║   Mrazivo dobré, herecky   brilantné. /90%/

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Vandráci (2018) [TV seriál]

Baví....

Vandráci
Dobrodružná cesta dvou   herců a kameramana. Není to   reklama na cestovky, ale   putování po docela divokých   místech a poznávání   místních více >

Autor: PKuku | Hodnocení: 10 / 10

Ty lidi mi sem nezvi! (1974) [TV...

povídka "Beruška"

Ty lidi mi sem nezvi!
Povedená bakalářská   povídka se žoviálním   Josefem Bekem v roli   hulvátského otce rodiny,   která přepadne spořádanou   domácnost profesora více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.101