reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Legenda Emöke [TV film]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
64 minut
„Dramatizace novely Josefa Škvoreckého o náhlém milostném vzplanutí“

Celkové hodnocení filmu Legenda Emöke

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.12.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.1.2014
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2006
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.8.2006
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39012minih39012Obyčejný zázrak (1978) 
Obyknovennoje čudo n
minih13137minih13137Muž proti muži (1968) 
Da uomo a uomo n
minih19900minih19900Superman (1978) 
Superman n
minih36722minih36722Král Artuš (2004) 
King Arthur n
minih6551minih6551Dobrodružství je dobrodružství (1971) 
L´Aventure, c'est l'aventure n
minih22152minih22152Ve městě (1949) 
On the Town n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
n
minih27723minih27723Supernova (2000) 
Supernova n
minih14894minih14894Okénko (1933) 
n
minih64808minih64808Psí historie (2010) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 %
6   - cicis
7   - melakara
6   - fred.appl
9   - dandysek
4   - Tonykla
6   - Klapka
7   - xebece
6   - Strength
7   - oulisna
6   - AlbertPeta
7   - Warden
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141366
Osobností: 605622
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130189

Poslední komentáře

The Veil (2016)

Už to fakt nesmažte

The Veil
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.337/0.317