reklama
 
ohodnotit

Láska neláskavá

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
5.9.1969

Celkové hodnocení filmu Láska neláskavá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih116724minih116724Gangster Ka (2015) 
Gangster Ka n
minih35732minih35732Sváteční vyjížďka (1962) 
II sorpasso n
minih11913minih11913Malý lord Fauntleroy (1921) 
n
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih116701minih116701Případ mezi nebem a zemí (2009) 
Services sacrés n
minih66458minih66458Nejkrásnější manželka (1970) 
La moglie più bella n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih40122minih40122Strážce duší (2005) [TV seriál] 
Strážce duší n
minih4675minih4675Syn červeného korzára (1959) 
Il figlio del corsaro rosso n
minih40083minih40083Kráska v nesnázích (2006) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - clara.bow
6   - hvezdyn
6   - Nasudr
8   - melakara
6   - rosta12
9   - miroslav22
7   - Moniika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.271/0.23