reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Láska a jiné katastrofy

Love and other catastrophes

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
76 minut
„Mít spolubydlící je bezva… ale jen do jisté doby. Láska může být docela zábava… když víte, koho do toho zapojit.“

Celkové hodnocení filmu Láska a jiné katastrofy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.4.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2011
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2007
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6345minih6345Dítě na zakázku (1989) 
Immediate Family n
minih29765minih29765Hodina pravdy (2001) 
City by the Sea n
minih28471minih28471Tuvalu (1999) 
Tuvalu n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n
minih4219minih4219Blázinec (1988) 
Funny Farm n
minih3736minih3736Bel Ami, miláček žen (1939) 
Bel Ami. Der Liebling schöner Frauen n
minih12030minih12030Marie Růžička (1995) [TV film] 
n
minih83125minih83125Bídníci (2012) 
Les Misérables n
minih12099minih12099Maska smrti (1984) [TV film] 
The Mask of Death n
minih17762minih17762Red Rock West (1992) 
Red Rock West n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
5   - curil
5   - ignac1
6   - Faye
9   - satyr
5   - rockwoman
6   - miroslav22
4   - jeromeklap
8   - Zdenek13
4   - vrub
6   - JANAKA
3   - kieferr

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Divnopis (2008) [TV pořad]

18:50 - 19:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.178/1.151