Duben
ohodnotit

Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě

Largo Winch 2: Barma Conspiracy

Další název:
The Burma Conspiracy / Largo Winch 2 / Spiknutí v Barmě
Rok:
2011
Délka:
119 minut
„Lze beztrestně prodat nadnárodní společnost a miliardy věnovat na humanitární činnost?“

Obsah filmu Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě

 
Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle.

Zdroj: ČT

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2013
O tom, že dělat byznys není žádná legrace,   by mohl vyprávět snad jen Largo Winch. Jednoho   dne ho dožene minulost a tak opět dostanou slovo   zbraně. Intriky a podrazy jsou náhle nedílnou   součástí všedního dne. Largo bude mít plné   ruce práce, aby všemu přišel na kloub a   sjednal pořádek. Obzvlášť, když je sám   obviněn ze zločinů proti lidskosti. Atmosféra   filmu je v akčním duchu, který neubírá na   síle. Napětí se drží, akční scény jsou   plné adrenalinu, vše má patřičný švih a   tempo. Druhý celovečerní pokračování se   striktně drží nastavené lajny předchozím   snímkem. Snad by se dalo i říct, že   předchozí snímek byl o něco překonán.
ras84
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2012
Largo Winch II
luxusne sa tváriaci film, ktorý je ako   rozvarená ryža. zjesť sa dá, ale nie je to   ono. scenár je premyslený a celkom do seba   zapadá, akcie je pomálu a miestami je   prepálená, ale to vôbec nevadí, herci sú   slušní (dokonca aj sharon, ktorá zrejme živý   celú kliniku plastickej chirurgie), zápletka   pomaly graduje... veľmi slušné béčko,   ktorému ale chýba esencia života. celé to na   mňa pôsobilo dosť mŕtvo, vyžmýkane. na   sobotné poobedie/večer ale bohato stačí.


Hodnocení:n12345678910
Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011)Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011)Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011)Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10