reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Laňka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2007
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2008
shizuka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2008
Evanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih35384minih35384Slzy slunce (2003) 
Tears of the Sun n
minih32614minih32614Chrustaljove, vůz! (1998) 
Chrustaljov, mašinu! n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih35435minih35435101 dalmatinů II. - Flíčkova londýnská dobrodružství (2003) [Video] 
101 Dalmatins II: Patch's London Adventure n
minih46616minih46616Chaplin tulákem (1915) 
The Tramp n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih47365minih47365Opravdový život (2008) 
Sleepwalking n
minih28616minih28616V moci snů (2000) 
Passion of Mind n
minih22792minih22792Vrať se do hrobu! (1989) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 % (7)
10 - Lynette
9   - Klapka
8   - xebece
9   - HanzRaptor
7   - Tryptofan
10 - shizuka
10 - Evanek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272999
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.075/0.04