reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Laňka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2007
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2008
shizuka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2008
Evanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21196minih21196Tora! Tora! Tora! (1969) 
Tora! Tora! Tora! n
minih27598minih27598Zásah do srdce (1998) [TV film] 
Shot Through the Heart n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih46452minih46452Queer as Folk (2000) [TV seriál] 
Queer as Folk n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih40607minih40607Srdce je zrádná děvka (2004) 
The Heart Is Deceitful Above All Things n
minih19128minih19128Smrt krásných srnců (1986) 
Smrt krásných srnců n
minih20778minih20778Tenkrát v Americe (1984) 
Once Upon a Time in America n
minih27440minih27440Rande (1997) 
Inventing the Abbotts n
minih14911minih14911Oko za oko (1996) 
Eye for an Eye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
10 - Lynette
9   - Klapka
8   - xebece
9   - HanzRaptor
7   - Tryptofan
10 - shizuka
10 - Evanek

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Kdyby stěny mohly mluvit!: Kuc...

16:20 - 17:20

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

36 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146275
Osobností: 621306
Fotografií: 550457
Plakátů: 262178
Obsahů a biografií: 134130

Poslední komentáře

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Life on Mars (2006) [TV seriál]

Life on Mars
Mno, to bylo tedy dost dobrý.   Celej seriál jsem byl   napnutej, jak to dopadne. A   konec mě nezklamal. Super!

Autor: RM | Hodnocení: 9 / 10

Soudkyně Barbara (2015) [TV pořa...

Soudkyne Barbara

Soudkyně Barbara
Teto porad je super je to   idealne natoceny a herci beze   slov uzasny. Kazdy kdo   komentuje negativni komentare   tak by jsi mel uvedomit, ze   nebyt hercu tak v televizi nic   nehraje...

Autor: lukaskechup

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.226