ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Laňka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2007
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2008
shizuka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2008
Evanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39326minih39326Život, který tě čeká (2003) 
La vida que te espera n
minih18075minih18075Rozmarné léto (1967) 
Rozmarné léto n
minih48746minih48746Whole new thing (2005) 
n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih18823minih18823Sid a Nancy (1986) 
Sid a Nancy n
minih4689minih4689Brutální Nikita (1990) 
Nikita n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih31904minih31904Hrůza na jevišti (1950) 
Stage Fright n
minih6655minih6655Doktor na moři (1955) 
Doctor at Sea n
minih29875minih29875Hodná holka (2002) 
The Good Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 % (7)
10 - Lynette
9   - Klapka
8   - xebece
9   - HanzRaptor
7   - Tryptofan
10 - shizuka
10 - Evanek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155284
Osobností: 641963
Fotografií: 593667
Plakátů: 282249
Obsahů a biografií: 142295

Poslední komentáře

Philipp the mouse (2008) [TV ser...

Philipp the mouse
Animovany serial pro deti   ...

Spolu se svou hračku   kočkou Tiger plazí Philipp   myšak bouřlivém   dobrodružství na další. K   velké více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

211: Volání o pomoc (2018)

Ne ne ne, a třikrát NE !!!

211: Volání o pomoc
Hrůza! Vydržel jsem to do   té scény, kdy ta hysterka   začala na operačním sále   odhánět doktory od záchrany   policisty. To jsem skousl i   více >

Autor: weitinger | Hodnocení: 1 / 10

The Appearance (2018)

The Appearance
Snímek ´Jméno růže´ z   roku 1986 byl v rámci   středověkého detektivního   žánru tak podmanivý a   zásadní, že inspiroval   další tvůrce. I více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Next (2007)

Next
Kouzelník vystupující v Las   Vegas oplývající viděním   do budoucnosti, i když jen   pár minut, je sledován   agenty FBI, kteří chtějí   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ryba smrdí od hlavy (2019) [TV e...

Ryba smrdí od hlavy
Nemůžu si pomoct, ale zas   díl kterej nebyl špatnej,   ale nesedělo mě víc věcí,   občas chybí reálnější   pojetí a nelogičnosti jsou   víc více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.092/0.056