reklama
 
ohodnotit

Lanaři

Blue Chips

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
7.7.1994
„Hvězdy basketbalového nebe tu hrají za sebe. Pohled do spletitého zákulisí špičkového sportu.“

Celkové hodnocení filmu Lanaři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2018
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.10.2007
artcrime
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2005
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2014
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2009
scarface
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2008
Can
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2010
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2011
kore
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2010
WFan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2008
JimCaviezel.1968
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2015
vlakor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2007
olala
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2015
artcrime2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20742minih20742Temné spiknutí (1996) 
Shadow Conspiracy n
minih6269minih6269Dick Tracy (1990) 
Dick Tracy n
minih80891minih80891Heydrich - konečné řešení (2011) [TV seriál] 
Heydrich - konečné řešení n
minih7954minih7954Francisco Goya - Kronika lásky a osamění (1971) 
Cronica de un amor y soledad de Goya n
minih7899minih7899Gladiátor (1992) 
Gladiator n
minih46323minih46323Prachy a smůla (1965) 
Cent briques et des tuiles n
minih27688minih27688Obchod za rohem (1939) 
The Shop Around the Corner n
minih103768minih103768Kalifův prsten (1970) [TV inscenace] 
n
minih23258minih23258Wayneův svět (1992) 
Wayne's World n
minih57373minih57373Dvojka (2009) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 % (18)
8   - curil
8   - pataamat
6   - R.RICKIE
6   - BlackElvis
9   - Rendys
8   - artcrime
10 - Gremmie
8   - renod
7   - scarface
8   - Can
6   - Vinař
6   - TheDarkKni
8   - kore
7   - WFan
10 - JimCavieze
7   - vlakor
10 - olala
8   - artcrime2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Václav Havel - Pocta Václavu Hav...

Václav Havel - Pocta Václavu Havlovi
Trochu slabší, ale i tak si   to Václav "Vašek" Havel   zaslouži. Nejlepší český   a československý prezident,   který kdy žil.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Havel na Hrad (1999) [TV film]

Havel na Hrad
Václav "Vašek" Havel na   Hrad? Jasná volba voto   žadná. V jakýchkoliv   volbách by porazil   jakéhokoliv kandidáta, i   kdyby proti němu více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Občan Havel - Kandidát, Dusno (2...

Občan Havel - Kandidát, Dusno
Supeeer Dokument vyvažuje,   fakt, že je tu málo soch i   laviček Vacláva Havla. Mě   by vůbec nevadilo víc   takových dokumentu, mnohem   víc než jich je.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.273