Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu L - Likvidátor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
bubenec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.8.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2008
mirca54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47341minih47341A zvítězila pravda dělníkova (1978) [TV pořad] 
A zvítězila pravda dělníkova n
minih6306minih6306Díky za každé nové ráno (1994) 
n
minih34015minih34015Halloween: Zmrtvýchvstání (2002) 
Halloween: Resurrection n
minih39978minih39978Had a duha (1988) 
The Serpent and the Rainbow n
minih4159minih4159Bitva o koleje (1945) 
La bataille du rail n
minih16568minih16568Poslední mohykán (1947) 
Poslední mohykán n
minih45891minih45891About Love (2005) 
About Love n
minih12252minih12252Mechanický pomeranč (1971) 
A Clockwork Orange n
minih24837minih24837Zatykač na královnu (1973) 
Zatykač na královnu n
minih40354minih40354Říše vlků (2005) 
L‘ Empire des loups n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696834
Fotografií: 761878
Plakátů: 374901
Obsahů a biografií: 177458

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10