reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kvílení vlkodlaků 6 [Video]

Howling VI - The Freaks

Další název:
Howling VI , Final Attack
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
96 minut
„Souboj nejstrašlivějších monster filmové historie“

Celkové hodnocení filmu Kvílení vlkodlaků 6

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37.1% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.2.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.12.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.9.2012
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.12.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.8.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2014
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.7.2015
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2007
AngeloTommy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.10.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2012
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.4.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.9.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.4.2009
sweter
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.12.2010
fenrir
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32743minih32743Bohové a generálové (2003) 
Gods and Generals n
minih69903minih69903Povznesen nad pomstu (1966) 
Ride Beyond Vengeance n
minih42949minih42949Berlínské spiknutí (2006) 
The Good German n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n
minih137536minih137536Lysistrata (2009) [TV divadelní představení] 
Lysistrata n
minih31975minih31975Plán 9 (1958) 
Plan 9 from Outer Space n
minih101042minih101042Vaši přátelé a bližní (1998) 
Your Friends & Neighbors n
minih10953minih10953Křižník Potěmkin (1925) 
Broněnosec Poťomkin n
minih25194minih25194Nejlepší bordýlek v Texasu (1982) 
The Best Little Whorehouse in Texas n
minih47387minih47387Zakletý vrch (1999) [TV film] 
Zakletý vrch n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození (2011) [Video]

 Vytí vlkodlaků: Znovuzrození (2011) [Video]
Vytí vlkodlaků: Znovuzrození n
The Howling: Reborn
Žánr: horor / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Nimziki

(pokračování)

Howling: New Moon Rising (1995) [Video]

 Howling: New Moon Rising (1995) [Video]
Howling: New Moon Rising n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Clive Turner

(pokračování)

Kvílení vlkodlaků 5 (1989)

 Kvílení vlkodlaků 5 (1989)
Kvílení vlkodlaků 5 n
Howling V: The Rebirth
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Neal Sundstrom

(pokračování)

Kvílení vlkodlaků 4 (1988)

 Kvílení vlkodlaků 4 (1988)
Kvílení vlkodlaků 4 n
Howling IV: The Original Nightmare
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: John Hough

(pokračování)

Kvílení vlkodlaků 3 (1987)

 Kvílení vlkodlaků 3 (1987)
Kvílení vlkodlaků 3 n
Howling III
Žánr: horor
Země: Austrálie / Spojené státy americké
Režie: Philippe Mora

(pokračování)

Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985...

 Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985)
Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak n
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Francie / Velká Británie / Itálie
Režie: Philippe Mora

(pokračování)

Kvílení vlkodlaků (1981)

 Kvílení vlkodlaků (1981)
Kvílení vlkodlaků n
The Howling
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Dante

(pokračování)

Hodnocení filmu

37.1 %
5   - curil
2   - hvezdyn
2   - pataamat
3   - Agostino
1   - Lienocka22
3   - ignac1
3   - Robinson
4   - moldovan
4   - AGAMEMNON
5   - R.RICKIE
4   - satyr
6   - Kycky
5   - marci22
2   - radegaster
5   - smíšek
1   - AngeloTomm
8   - oulisna
3   - ASPHALT
9   - zazrakpave
1   - miroslav22

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606607
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.993/0.96