Duben
ohodnotit

Kurýr 3

Transporter 3

Další název:
Kuriér 3
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
19.2.2009
„Pravidla zůstávají stejná. Až na jedno...“

Komentáře k filmu Kurýr 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.3.2021
Tenhle už druhý odvar z   původního filmu asi ocenili   pouze a jen věrní fanoušci   Jasona Stathama. Invence je   už naprosto na nule a tak   zbývá jen bezduchá akce.   Obsazení je sotva druhá liga   a vzhledem k tomu, že Jason   rozhodně není herecky   žádný Marlon Brando a   kromě svalů, kožené   tváře a unylého pohledu o   moc víc nabídnout nemůže   tak toho dívákům k   potěšení moc nezbývá.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Ne že by klesala kvalita   vlastního příběhu nebo   tak, ale... (nejen) akce je   sestříhaná ještě   divočeji než dřív, a ta   holka... příště snad bude   hrát s šimpanzicí:) Zlatá   zmalovaná K. Nauta.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2010
Po všech těch sociálních   dramatech a i jiných, po   všech TV zprávách, které   jsou někdy daleko víc   frustrující než jakýkoliv   film, po otázkách, které   nám média kladou (tak vstane   ten Davídek z invalidního   křesla nebo ne), je takový   film vítaným osvěžením.   Uff, jak si oddychnu, když   vidím Stathama kličkovat v   auťáku po dvou kolech mezi   kamiony. Je to skvělá   zábava. A jestli se to může   stát nebo ne, neřeším.   Jsou daleko horší věci v   životě.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.9.2017
To zase byly blboviny. Jedna   za druhou. Ale akce tam byla,   zábava také, tak co. Přesto   mi tento film přišel   nejslabší, proto také   nižší hodnocení. Klidně   kouknu znova. S tím náramkem   to šlohli z Wedlocku ne?   Proto mne štve, že jsem to s   nimi nepobral. Když byl Frank   v tom vlaku metr od toho   nepřátelského šéfa, jak   to že ten člověk byl zcela   klidný? Vždyť kdyby to   bouchlo tak to smete i jeho.   No nic, já jsem jen divák, a   u těchto filmů se nemá   přemýšlet.
Erkul
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Film se sice pohybuje v   jakémsi zaběhnutém   schématu, ale to snad   většina akčních filmů,   které staví příběh na   již dávno vyzkoušených a   omletých konstrukcích. To   začínalo již dávno a těm,   kdož takových filmů viděli   stovky,zbývá jen sledovat s   očekáváním jaké nové   blbosti zplodila fantazie   autorů filmu. Nejhorší je,   když se z filmu stává   služka politiků a   všelijakých aktivistů.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Frank je opět tu, a popravě   není na co se těšit.   Spousty ještě blbějších   scén, jen a jen akce, a ani   ta akce za nic nestála.   Franku už se na to vykašli
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2016
Tihle tři vejlupkové -   Kámen, Megatron a Bíson jsem   už někde viděl, jo už vím   Taken 3 :-). Nojo jedou si   porád to svoje, v podstatě   porád to stejné. Kurýr je   nezničitelný, krásný,   rychlý, silný a drtí   převahu zloduchů a grázlů   a vždy má po ruce nějakou   kočičku, kterou chrání,   nebo ho ta dotyčná chce   minimálně vojet. Jinak   chvílemi trapné, přehnané,   ale vtípky a hlášky a Jason   Stathámek to u mně na těch   50% dotáhli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2017
Do třetice všeho dobrého.   Bohužel, mele se už pouze z   vody. Opět je centrem dění   žena a opět náš hrdina   dělá všechno proto, aby ji   ochránil. Delší stopáž,   pomalejší tempo, ale jinak   stále dobré akční scény   jako u předešlých snímků.   Jason Statham představil   Franka Martina v plné   parádě jak bylo   očekáváno, jen ta celková   atmosféra už není taková   hutná. Ale i tak se stále   jedná o skvělý popkornový   akční snímek splňující   svůj účel. Pobavit.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.6.2010
..."Nič moc"...,   všetko za vlečie podľa   prvého dielu. Ten istý   námet, ten istý scenár.   Film je založený len na   filmových trikoch a bojovom   umení. Dej je trocha   slabší.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
Sice jak už to bývá třetí   díly nejsou už dosti   originální, ale v podání   Jasona Stathama se dají   přivřít oči a kochat se   tím co bylo super v jedničce   a dvojce což jsou bojové   scény a hlavně honičky aut.   Ale doufám , že třetím   dílem tuto nonstop akci   trilogy uzavřou.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Pár akčních scén a pár   honiček v autech jinak   slabota,herecké obsazení nic   moc a tomu odpovídají i   výkony.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2010
Toto pokračování mně   osobně nezklamalo a máto   pořád
tu   správnou štávu a málokdy   se stane že pokračování  
má stejnou kvalitu.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Další čistokrevné   pokračování z Kurýra má   pro mne bohužel díl od dílu   sestupnou tendenci.Děj trochu   nudil, na hlavní herečce   vypadalo, že je ve filmu   jakoby omylem a bojové   scény, které si ani nelze   pořádně vychutnat   doplácejí na křečovitý   střih.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2008
A je to opět zde. Další   poračování úspěšného   snímku a opět se drží   daného schématu sestupné   tendence. Nevím čím to je,   že se tvůrci snaží z   úspěšného tématu   vytěžit co možná nejvíc a   ždímají to jak citron i   když už jim nemůže dát   žádnou šťávu. Frank   Martin změkl a vypadá to,   že už ho rychlá jízda   autem nebaví a místo toho   radši chodí na ryby se svým   starým známým od policie.   Ale to neznamená, že by snad   byl film komorním dramatem.   Frank je nakonec donucen   dovézt další zásilku a   teď to má stížené tím,   že od zadavatele tohoto   úkolu dostane fešný ale tak   trochu bouchací náramek,   který mu znemožňuje   vzdálit se od auta na více   než několik metrů. A tak   Frank jede čas od času   někde zastaví aby někoho   zmlátil nebo nějak jinak   zvedl divákovo napětí a   nakonec všechno vyřeší a   může jít opět vesele na   ryby s pihatou rudovláskou u   boku. Luc Besson není dobrý   producent to už ví každý a   rozhodně to není ani dobrý   scénarista to, co   zachraňovalo předchozí   díly byla dynamická režie   avšak tentokrát se ani toto   nekoná jelikož na   režisérské křeslo se   posadil jakýsi neznámý   amatér, který na filmu   zkazil vše na co sáhl. Film   už vůbec nemá ten šmrnc   bezmozkové akce a je to jen   další akční tuctovka u   které budete sledovat čas do   konce filmu častěji než   film samotný. Akce mnoho   není a když už je nestojí   za nic. Promakané bitky,   které byly devizou už v   předchozích dílech jsou   zmršené střihem, díky   kterému ani nevíte kdo, že   to zrovna dostal na čumák. I   když je tento díl nejvíce   závislý na hrdinově vozidle   nečekejte nějakou kvalitní   automobilovou honičku (snad   jen jízda na kole byla celkem   povedená). Takže jediný kdo   zůstal při starém je Jason   Statham ale i ten nám nějak   zesentimentálněl. Doufám,   že toto je definitivní konec   jeho kurýrské kariéry a že   zůstane u toho rybaření aby   to nedopadlo ještě hůře   (Saw by mohlo vyprávět).
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Tentokrát Frank přepravuje   živou zásilku, dívku,   pomocí které je vydírán   ukrajinský ministr v oblasti   životního prostředí.   Efektní automobilové   honičky, nesmrtelný hlavní   hrdina (J.Statham), prostě   klasika, líbily se mi docela   ty honičky, v reálu sice   nereálné, ale na rozdíl od   jiných sérii jsem strávil   příjemné dvě hodiny a zase   takové nesmysly to nebyly.   Kdy uvidíme čtyřku a co   bude Frank přepravovat?
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $31,715,062║Tržby   Celosvetovo $108,979,549▐   Tržby za predaj DVD v USA   $20,572,301 //počet   predaných kusov 1,171,223║   Absolútne pasívne fiasko,   bez kúska nového nápadu,   bez zaujímavejšieho deju,   otras. /35%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Nesouhlas s negativními hodnoceními!
Hned na začátku se musím   filmu trochu zastat.Po   přečtení velkého   množství negativních   reakcí jsem měl pocit že   mě čeká blábol ve stylu   Taxi 4, opak je však pravdou   film má výborné tempo,   spoustu vtipných hlášek a   stále se něco děje.Jason   St.je opět skvělý a nový   režisér myslím velice   důstojně navázal na první   dva díly.První díl je   nepřekonatelný, dvojka byla   komerční reklama ale v   třetím díle je to opět   čistá akce nadopovaná   adrenalinem kterou doplňuje   svižná kamera.Za mě   výborné
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2010
Pravidla přestávají platit,   ale i když jde o víceméně   ohromnou krávovinu, tak jsem   se u ní báječně pobavil.   Jason Statham potřetí jako   Frank Martin a potřetí ve   výborné kondici. Jen neni   moc dobrý u toho filmu nějak   o něčem moc dumat, prostě   to chce nohy na stůl a jen se   koukat. Nejslabší, ale   stejně parádní.
satyr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Nemohu si pomoci,ale toto   volné pokračování   nedosahuje prvnímu dílu ani   po kolena.Na film jsem se   podíval,ale jednou mi to   stačilo.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Zavedeny vzorec z   predchadzajucich s rovnakym   autom v inom prostredi trochu   lepsie nez dvojka a o kus   horsie nez jednicka. Hudba od   Azariu je sice tiez ciastocne   recyklovana ale aj tak ovela   lepsia nez v inych   akcnakoch.

/x2008/ en sub
/x2010/ cz dab ?
/20.7.12/ cz dab   Společnost SDI Media pro HBO,   2010 [pip] Ladislav Cigánek -   Jason Statham (Frank Martin)
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2012
Kurier 3
Kuriér 3 už nie je to čo   býval ale dá sa.Robert to   zahral super a a Jason ale   mohli vybrat inú herečku.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Kurýr .. tahle série pro mě   byla vždy sympatická, ale   opět sestoupila o stupínek   níž. Statham je supr, audina   je supr a Frank Martin je   sympaťák, jenomže ostatní   postrádá šťávu. I když   se režie snaží lahodit   lidskému oku scénami mimo   realitu, dle mého názoru to   opět filmu jen ubližuje(jako   u druhého dílu). Příběh   je tak jednoduchý, až je   hloupý .. záchranou je zase   naboucháný Statham, který   si každou chvíli vyřizuje   účty, což dodává   potřebné grády. Akčnost   tedy nechybí, nudných   pasáží je minimum, ale i   přes to se jedná o   rozhádané   "béčko" stojící   mimo reálné stěny.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Nemohu si stezovat, porad je   to dobry film. Auta, akce a   jak uz tu nekdo povidal -   celkem roztomila Ukrajinka :-)   Ani jsem nevedel, ze se mela   tocit trojka, ale kdyz jsem   koukal na jednech strankach...   poridil jsem ji do dvou hodin   a po dalsich 100 minutach mam   dokoukano :-)
Clockwork
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2008
No tak musim rict ze sem od   toho nic necekal a ani nic   nedostal. Tahle 3dilna akcni   "nuda" me nikdy   nejak moc nechytla,takze ani   nemam duvod davat nejake   vysoke hodnoceni.Myslim si ze   tyhle Bcka Stathamoj sednou   jak usity.
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Další pokračování kurýra   mi nepřineslo vůbec žádné   nadšení a překvapení.   Klasika jako v přechozích   dílech a zase v tom byla   ženská. Ale jelikož má   velkou podporu policistů, tak   to dobře dopadne. Film nebyl   špatný, akční scény jsou   hodně přehnané a podruhé   už na to koukat nebudu. Ale   za kouknutí to stojí.
Naomi21
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2012
Tak už zase sedíme na   sedadle vedle řidiče Franka   Martina, se kterým není   radno si zahrávat. Opět nám   není dovoleno moc   přemýšlet nad scénářem,   takže logické myšlení   necháváme pro jistotu doma   (aby po cestě nemělo   nějakou újmu). Jason Statham   je pořád ten správný hoch,   který nakope záporákům   zadní část těla a ještě   sbalí nějakou tu roštěnku.   Bohužel právě na hlavní   ženské hrdince film   pokulhává. Valentina v   podání neherečky Natalii   Rudakové působí jako   rozmazlený fracek, který   dostane všechno, na co si   vzpomene. Jako průměrná   akční jízda se sympatickým   hlavním hrdinou ale film   funguje.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2018
Nuda, nuda, nuda. Víte   dopředu, co se stane. Nic   vás nepřekvapí. Trochu to   dohání Jason Statham, ale   jeho svaly neutáhnou   všechno. Ani tu pihatou   protivnou holku.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2008
Krásně udělaný film,   natřískaný bitkama,   řízením a jako doplněk   celkem roztomilá ukrajinka   ... co víc si člověk u   takovéhoto filmu může   přát. Snad jen zajímavou   zápletku. Tu jsem našel   takže bod dolů jen za   mírnou podobu s Hitmanem ....
J-CoB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Asi nejslabší díl z   trilogie. Filmu chybělo   trochuvíc akce, alespoň   ještě jedna "car   chase" Líbil se mi   hudební doprovod akcí už se   těším až seženu   soundtrack :-) Když to zhrnu   tak jsem měl veliké   očekávání která nebyla   úplně naplněna, ale na   druhou stranu film nezklamal.
Pyjan_eS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2009
No tak od filmu jsem čekal   více automobilových   honiček. Byla jen všeho   všudy jen jedna pořádná   :-( Akce byla taky jen   nárazová záležtost a   obsazení "Girl" po   boku Jasona Stathama Natalyí   Rudakovou bylo taky podle mě   šlápnutí vedle, jak   vizáží tak i hereckým   výkonem...takový nemastný   neslaný. Proto jen   průměrný film za šest.
mimac13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2008
ujde
Jason Statham is back. Neni to   sice podle me takova pecka   jako predchozi dva dily ale   koukat se na to da a kouka se   na to opravdu pekne.
Akce je tu opet dost a   dost a zas je pekne natocena.   Nektere sceny jsou sice dost   prehnany ale konec koncu je to   predevsim oddechovka.
Film mi pekne utekl a ani   ta trocha romantiky mi moc   nevadila.
pesan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Opět jeden neporazitelný
film má spád, napětí, ale   je to opět jedna z pohádek o   neskutečných vlastnostech a   schopnostech Franka..
alberteinstein
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Bacha spoiler!
Zlí   chlapci prinútia Franka   porušiť pravidlá, cestovať   do východného bloku   (Budapešť, Bukurešť,   Odesa), za čo sa im on   pomstí tým, že prežije   utopenie vďaka vzduchu z   pneumatík a aj so svojím   autom nastúpi do vlaku.   Myslím, že ďalej by mohlo   nasledovať Taxi vs.   Transporter.
renefer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Kurýrovky jsou oblíbenou   podívanou mého muže. Nic   moc k přemýšlení, jedna   akce za druhou a dobrá auta.   Krásné ženy v tomto filmu   vynechaly (praštěná zrzka   byla příšerná), ale jako   oddychovka super.
Superbus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Děj násilně napasovaný do schématu
Třetí pokračování Kurýra   má módní zápletku - snahu   padouchů přimět   ukrajinského ministra k   přijetí lodí s toxickým   odpadem na Ukrajinu -, ale   celý děj je vytvořen tak,   aby pasoval do schématu   "převozu nebezpečné   zásilky nejlépe přes celou   Evropu", takže je dosti   nelogický a není   uvěřitelný.

Ve filmu je pár honiček,   pár kratičkých mlátiček a   drobné erotické jiskření,   ale není toho moc a vše je   tak nějak samoúčelně.

Kdo chce vidět   skutečně zajímavý akční   thriller odehrávající se v   Evropě, tak se podívá na   The International, kdo chce   vidět přehlídku   soubojových scén, podívá   se na Banlieu 13. Kurýr je   zapomenutelný podprůměr.
Leprikonek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.9.2012
Nemůžu říct, že by mne   film vyloženě nebavil.   Udělané je to celkem dobře   a o akční scény rozhodně   není nouze. Ale... Ale   jvšechno to bylo tak nějak   moc přestřelené. A ta   zrzka, to fakt ne. To byl   vyloženě otravný element,   který mě nebavil.
marecek.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2009
po ůspěšné jedničce a   podle mýho názoru ještě   ůspěšnější dvojce trochu   ojetá a ujetá trojka ve   který už je hodně věcí   nereálných....ovšem zábava   to je a podobné akční   béčka si já prostě   nemůžu nechat ujít.opět   100%
Pyjan_CLIT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Podle mě sice o něco málo   horší než předešlé   díly, ale i přesto velmi   dobrý film,který pěkně   plyne... 8b. ;-)
Amidamaru
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Po jedničce a dvojce v   podstatě te samý scénář,   jen jiná situace. Nebýt   pěkných bojových scén,   akce a obvyykle krásné   audiny nezasloužil by si už   shlédnutí.
mironov
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2009
tak ako aj po tretí krát   paráda, oplatí sa na to   pozerať,, on je skrátka   super herec. Ale štvorka už   asi nebude
miraindian
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2009
kuryr 3
tento film mohu doporučit   jako velice povedené   pokračování děj velice   slušně plyne a honičky aut   stojí za to.složení hercu   je stejné a myslím si kdo ma   rad tento typ filmu nebude   sklamanej a bude se těšit na   další pokračovaní mimo   jiné stojí za to vzhlednout   scenu kdy hrdina jede mezi   dvěma traky.
narg
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2008
bohuzel, tak jako vse   opakovane, tenhle dil uz   straci dech :/

uz dvojka vykradala   jednicku a tady uz je to   posledni zachvev, jednicka   mela perfektni dej, dvojka   byla reklama na audi, trojka   uz je jen nastavovana kase   :(

jedine, co   zustalo jsou vymazlene bojove   scenky, ty jedine zustaly beze   zmeny a jsou take jedine,   kvuli cemu koukat na film, a   kde nesklamal :)
MladyRebel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Když ve filmu hraje Jason   Statham tak pro mě je vše   jasné. Viděl jsem všechny   jeho filmu a ani jeden není k   zahození. Trilogie Kurýr a   Postradatelní jsou v jeho   filmografii na špičce ... I   proto dávám více než   kladné hodnocení.
Sharkatoor
Hodnocení:
Přidáno: 20.12.2008
Dost bylo kurýra
V jeden den jsem viděl dva   filmy s jedním hercem a to   Rallye smrti a Kurýra trojku.   Rallye které jsem viděl jako   první, mně naprosto   uchvátilo a tak jsem se   těšil i na kurýra, bohužel   tenhle film už nemá ani   hlavu ani patu a   nastartování audiny po té   co byla vylovena z jezera mi   uplně zkazilo i ten poslední   dojem. To nemluvim o hladkém   přistání na střeše   jedoucího vlaku. Bohužel jak   se někdo snaží podojit   úspěch filmu jeho dalšími   pokračováními, je   většinou tendence   klesající a že u kurýra je   to pořádnej sešup.....
paolosk
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.3.2009
akce je tam sice dost,ale   podle mě jsou akční scény   kvalitní,pokud je herec   vidět při bojových   scénách celý,ne jen   šílené rychlé a podle mě   moc rychle setříhané   záběry,mám raději starší   způsoby natáčení,kdy je   vidět,že herec něco z   bojových umění umí a je   vidět kvalitní bojová   scéna,nejenom trapné   sestříhané shoty jako v   tomto filmu.První díl   Kurýra byl solidní,ale tento   je opravdu nepovedený.PS.   Semmy Schilt je trojnásobný   mistr světa v K-1 grand   prix,Jason Statham je proti   němu sušenka a ani by si   neškrt (viz bitva proti 212cm   vysokému gangsterovi)
vik11
Hodnocení:
Přidáno: 25.3.2009
Je módní psát blbě   česky,ale myslím si, že   alespoň ofic.
obsah by   mohl být v pořádku.Jsem asi   staromódní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4567minih4567Brancaleone na křížové výpravě (1970) 
Brancaleone alle crociate n
minih4524minih4524Bertha z dobytčáku (1972) 
Boxcar Bertha n
minih38861minih38861Chléb, láska a fantasie (1953) 
Pane, Amore e Fantasia n
minih7004minih7004Dumbo (1941) 
Dumbo n
minih107049minih107049Jsem fanda Standardu (2013) 
Je suis supporter du standard n
minih62359minih62359Zlatník Ondra (1995) [TV film] 
Zlatník Ondra n
minih148201minih148201Čára za minulostí (2002) [TV film] 
She's No Angel n
minih138692minih138692Ben-Hur (2016) 
Ben-Hur n
minih46229minih46229Oko bere (2008) 
21 n
minih22591minih22591Viva Maria (1965) 
Viva Maria n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kurýr: Restart (2015)

 Kurýr: Restart (2015)
Kurýr: Restart n
The Transporter Refueled
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Francie / Čína
Režie: Camille Delamarre

(pokračování)

Kurýr 2 (2005)

 Kurýr 2 (2005)
Kurýr 2 n
The Transporter 2
Žánr: akční / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier, Corey Yuen

(pokračování)

Kurýr (2002)

 Kurýr (2002)
Kurýr n
The Transporter
Žánr: krimi / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké
Režie: Corey Yuen, Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

1 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

1 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

46 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 05:55

56 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10