reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kubula a Kuba Kubikula

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5660minih5660Člověk není sám (1971) 
Člověk není sám n
minih4224minih4224Bestie zabíjí chladnokrevně (1971) 
La bestia uccide a sangue freddo n
minih81760minih81760Černé zlato (2011) 
Black Gold n
minih25361minih25361Příhody Bolka a Lolka (1993) 
n
minih19586minih19586Godzilla vs. Megaguirus (2000) 
Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen n
minih49917minih49917Ellie Parker (2005) 
Ellie Parker n
minih24844minih24844Zkouškové období (1990) 
n
minih56063minih56063Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria (2009) [DVD] 
Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria n
minih30962minih30962Texasští jezdci (1993) 
The Texas Rangers n
minih48245minih48245Dohozená svatba / Míč a řetěz (2004) 
Ball & Chain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
5   - jarda53
7   - davidek
6   - satyr
10 - pajdalan
6   - Bimbaša
10 - jirina.cub

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

74 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

49 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.698/0.673