reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krysa

Rat

Další název:
Mi vida como una rata / L'étrange histoire d'Hubert
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Krysa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2009
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.7.2009
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2009
Anette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih81612minih81612George Harrison: Living in the Material World (2011) [DVD kinodistribuce] 
George Harrison: Living in the Material World n
minih39594minih39594Země mrtvých (2005) 
George A. Romero’s Land of the Dead n
minih3952minih3952Běží, běží po předměstí (1973) 
Elle court, elle court la banlieue n
minih65200minih65200Jane Doe: Deklarace nezávislosti (2005) [TV film] 
Jane Doe: Now You See It, Now You Don't n
minih61929minih61929Malá mořská víla (1976/1) 
Rusaločka n
minih28316minih28316Makléř (1998) 
Rogue Trader n
minih4220minih4220Blázinec (1990) 
Madhouse n
minih54771minih54771Touha tančit (2008) 
Kochaj i tańcz n
minih60105minih60105Hvězdo zářivá (2009) 
Bright Star n
minih17459minih17459Případ Pelikán (1993) 
The Pelican Brief n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
7   - curil
7   - Justik66
6   - rosta12
7   - Zdenek13
8   - rika-ml
10 - Abika
1   - Kloby
10 - DARKEN88
8   - villa
7   - Anette

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

39 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.844/0.816