reklama
 
ohodnotit

Krvavý prachy

Le Convoyeur

Další název:
Cash Truck; Ketchup;
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Krvavý prachy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2006
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2011
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.4.2014
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2009
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2012
DonSalusto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2012
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
babacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58742minih58742Zlý dům (1972) [TV inscenace] 
Zlý dům n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih22864minih22864Vraždy v ulici Morque (1971) 
Murders in the Rue Morgue n
minih44133minih44133Hunter (1984) [TV seriál] 
Hunter n
minih74079minih74079Stopy zla (2006) 
Sasquatch Mountain n
minih39991minih39991Lev z konce světa (1971) 
The Lion at World´s end n
minih86567minih86567Velká svatba (2012) 
The Big Wedding n
minih9528minih9528Jeho dívka Pátek (1940) 
His Girl Friday n
minih38868minih38868Griffin a Phoenixová (1976) [TV film] 
Griffin and Phoenix: A Love Story n
minih6305minih6305Diktátor (1940) 
The Great Dictator n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
6   - R.RICKIE
7   - stanko
6   - Dex
8   - MILAN19611
6   - dals
2   - hrosik92
5   - Zdenek13
7   - MILAN1961
6   - DonSalusto
6   - MUNRO2
6   - vilo
5   - babacek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539250
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.576/0.535