Duben
ohodnotit

Krvavá hostina

Feast

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
15.3.2007
„Hádej, kdo bude k večeři“

Komentáře k filmu Krvavá hostina

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2017
Jo, to bylo něco pro mě. Jen   to plánování mohli   zkracovat a věnovat se boji.   Tedy myslím autory, ne ty   lidi v tom domě. To je   jediná vada na filmu mimo   drobností, jako občas digi   krev, a podivná kamera při   akci. Ne vždy. Takže za mne   skoro plný počet.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.4.2017
No další horor se snahou o   vtip. Je až neuvěřitelné,   že se na tom jako producenti   podíleli Ben Affleck a Matt   Damon. Je to natočeno podle   stejné šablony, jako x   dalších hororů. Skupina   lidí uvízne v hospodě a   postupně nám jeden po   druhém umírá.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Velmi krvavý hororový   snímek, který je od   ostatních velmi odlišný. V   čem? Ono jde totiž   především o pouhou zábavu.   Ano, je to tak. Zábavný   hororový snímek (nikoliv   komediální), obsahující   veškeré zažité konvence   hororového žánru z   posledních dob, jaké jsou,   jak jinak, očekávána.   Jakousi nemovitost někde na   samotě daleko od civilizace,   kde pochopitelně není   signál, temnou noc, sexy   děvčata v těsných   tričkách, provokující   řeči místních štamgastů,   záhadný cizinec a hlavně   útočící zubaté monstrum.   Krev teče proudem, jeden   útok střídá druhým a   všichni do jednoho neustále   hláškují. Děj si drží   tempo a svoji brutalitu.   Rychlý střih velmi často   způsobuje nepřehlednost, ale   ony hlášky to zcela   vynahradí. Těžko říci, co   bylo cílem takového počinu.   Každopádně je to   zajímavé. Kdo konvenci   snímku nepochopí, stává se   okamžitě těžko   uchopitelným, což je   ohromná škoda.
Dexterman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2014
No tenhle film je dost dobrý   protože je tam hodně krve a   zároveň je i sranda v   některích scénách ovšem   někde v tomto filmu je pár   scén ve kterém se zdá že   je film kravina no a ta serie   je i trochu divná ale je to   dobrý film.
Yontalcar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Tak na Krvavé hostině jsem   si moc nepochutnal. Krve sice   bylo dost, což o to, ale   jinak se jednalo o další   americký paskvil typu 'bojuj   nebo chcípni'. Nic nebylo   vysvětleno, děj skoro   žádný a herci hráli jen   aby se neřeklo. Nebo aspoň   takhle to na mě působilo.   Nejlepší ze všech scén   byla asi ta závěrečná, kdy   přeživším chcíplo na   chvíli auto.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Pokud patříte mezi ty,   které pobaví vážnost a   vtip dohromady, pak   "Krvavá hostina" je   to pravé pro Vás a   naservíruje Vám pořádný a   krvavý masakr! Děj se mi   líbil a prostředí ještě   více. Malý bar uprostřed   zapadákova a kolem nic. Jen   písek a prach. Nádhera. Já   si to užívala. Největším   pobavením pro mě bylo to,   že každá postava byla   představena, než jste jí   měli možnost poznat a vždy   v té charakteristice byl vtip   a nádech! Zkrátka   "Krvavá hostina" je   horrorový vtip, který se   navíc dočkal dvou dalších   pokračování. Režisér John   Gulager si slibně   zrežíroval celou trilogii   "Krvavé hostiny" a   vždy jí okořenil špetkou   vtipu. To zkrátka muselo   být. Hlavním důvodem   "Krvavé hostiny"   byly mimozemská stvoření u   kterých jste nerozeznali   ksicht od zadku, jelikož ani   jedno z toho neměli. Spíše   to byl takový mix :-D   Každopádně ty mimozemský   sv*ně byly   "rychlorozmnožovací&quo   t; a šlo jim to opravdu   dobře ;-) :-D "Krvavá   hostina" je plná   useknutých hlav,   stříkající krve a zábavy.   Je fakt, že režie tu není   tak kvalitní jako například   ve filmu "Od soumraku do   úsvitu", ale přece   jenom ji úplně nezavrhuji.   Je horší, ale celkově se mi   "Krvavá hostina"   jevila dobře, takže je Vám   zcela otevřena a může se   servírovat! ;-)
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Dobrá prasárnička, docela   nechutná, ale zábavná a   komediální. Spojení komedie   s hororem miluju, a pokud vám   nevadí béčkové kravinky,   je to určitě dobrá volba.
ratchetka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2010
Nedejte na negativní kritiky   a puste si to. Je to svižné,   vtipné a krvavé. Hned na   začátku je výbornej Hrdina   (Eric Dane - seriál   Chirurgové). A pak to jede.   Pokud hledáte normální   horor na zkouknutí, tak   Krvavá hostina I je ta   správná volba. Další díly   nedoporučuju ....
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Jakože horor s nádechem   komedie vyloženě   nesnáším,tohle mě celkem   překvapilo.Nestvůry tedy   spíše připomínaly   počítačovou hru,ale to se   dalo čekat.Herci celkem   dobře snesitelní,ale ten   konec,ten to tedy zase celé   špatně podtrhl.Nemůžu si   to odpustit,protože happy   end,to je prostě   špatně.Každopádně,mně se   to líbilo a je to asi jediný   horor,u kterého se ten   "komediální"   podklad nechá unést.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Samoúčel,
jinak to na mne nepůsobí.   Roztřesená kamera nedovoluje   zaostřit to, co divák   zaostřit touží. Spousta   krve spíše unavuje, napětí   téměř mizí již během   první poloviny. Opravdu   krvavá hostina, pouze pro   konzumenty nebo ty, které   baví bezduchý masark bez   myšlenky, emocí, nápadu.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Nuda, kterou jeden fajn sex a   přítomnost Jasona Mewese   fakt nemůže v mých očích   dostatečně vytáhnout. Pár   napádů tu bylo, ale   postrádá to nabušenou   režii, kterou se může   ohánět třeba Od soumraku do   úsvitu. Ten neskutečně   tupý a chaotický střih mi   celou dobu akorát lezl na   nervy...
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Řádně krvavý a zběsilý   horor. Režisér se nezdržuje   žádným dlouhým   vysvětlováním a na   začátku nás jen v rychlosti   seznámi s hrdiny a poté nás   vrhá do víru událostí.   Což by jistě nebylo na   škodu ale režisér to moc   nezvládá. Herci jsou   neuvěřitelně prkenní a   chovají se ve většině   případů naprosto nereálně   až debilně. Akční scény   jsou zběsilé, nepřehledné   a s rychlými střihy a   většinou se soustředí   hlavně na to aby bylo vidět   co nejvíce krve, která   ještě pokud možno   postříká všechny v okolí.   Film plyne v klasickém   vyvražďovacím tempu takže   už na začátku si můžete   udělat seznam těch, kteří   zemřou (popravdě vám už   vypravěč na samém počátku   naznačí kdo a jak půjde z   kola ven) a postupem času si   je odškrtávat. I když je   pravda, že scéna s dítětem   hlavní hrdinky mě celkem   překvapila. Opravdu rychlý a   krvavý horor ale hodně mu   chybí k tomu aby se u něj   mohl divák bavit.
Parvati
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2007
Jo tak tenhle film se mi   líbil, není zde možnost se   nudit, protože monstra   zaútočí ihned poté co se   seznámíte se všemi lidmi v   baru. Ono seznámení je   vtipné a pokud dáte na   popisky typu "do úsvitu   je mrtvý" tak se   můžete pořádně divit :-D   Z filmu čiší nadšení a i   komické prvky jsou komické,   hodí se do filmu a nejsou   trapné. Tento film opravdu   můžu doporučit.
SPECNAS
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2007
ne
Kdyby se tenhle film naopak   chtěl tvářit jako krvavý   horor opět ani nepípnu, ale   namixovat to dohromady? Tak to   se omlouvám, ale tohle je   moc. Velmi nudný děj, který   je založen na přepadení   malé hospody bandou   emzáků(nebo co to bylo). Z   ničeho nic úplně náhle se   z čista jasna objeví a jsou   tu. Jako ve starých   B-éčkových filmech, nikdo   se na nic neptá, nikdo nic   neřekne, ale prostě to tak   je.Zatraceně dlouhá nuda
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Začátek s vtipným   představováním   potenciálních obětí mě   příjemně naladil. Jenže   vtip nějak vyprchával už po   úvodních titulcích. Z   jediného hezkého chlapa,   hrdiny….. „Jsem chlápek,   který ti zachrání   prdel.“, mně příšery   sežerou zásadní kus   (nemyslím tím TEN zásadní   kus) hned na začátku. A   potom to už je zase hlavně   ta krvavá čvachta a blívajz   … jako vždycky, i když ta   hromada červů se kroutila na   Oscara :- )).
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Béčkové horrory rulez!! :-)
Je velice snadné kritizovat   filmy typu Krvavé   hostiny,protože vhodným   terčem je u nich snad úplně   všechno - chatrný   děj,přinejmenším   rozpačité herecké   výkony,do očí bijící   nízký rozpočet...a tak bych   mohl pokračovat ještě   hodně,hodně dlouho.Je však   nutné přihlédnout k   faktu,že Feast (jak se film   jmenuje v originále) a jemu   podobné si nehrají na   žádné velké umění a   jejich úkolem je jen pobavit   diváka,případně trochu   postrašit (podle   nátury:-)).I když bych mohl   snímku vytknout mnohé,jedno   mu upřít nelze-skvěle sem   se u něj bavil (i když jsem   se za to trochu   styděl:-)).Takže dávám   palec nahoru a přejí si   více podobných chuťovek,i   když myslím,že by   příště stačilo uvést to   na DVD a do kina to   nepouštět:-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih13143minih13143Muž s cejchem smrti (1990) 
Marked For Death n
minih39583minih39583Ostrov smrti (2003) 
Devils Pond n
minih66174minih66174Nákaza (2011) 
Contagion n
minih127766minih127766Krvavé peníze (2014) 
Good People n
minih158049minih158049Fetus (2008) [Video] 
Fetus n
minih69777minih69777Hrozba z temnot (2009) [TV film] 
Rise of the Gargoyles n
minih157048minih157048Láska mezi regály (2018) 
In den Gängen n
minih11487minih11487Hitman 3: Likvidátor (1991) 
The Hitman n
minih55961minih55961Robin Hood (2010) 
Robin Hood n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Krvavá hostina 2 (2008) [Video]

 Krvavá hostina 2 (2008) [Video]
Krvavá hostina 2 n
Feast II: Sloppy Seconds
Žánr: horor / akční / thriller / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Gulager

(pokračování)

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2008)

 Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2008)
Krvavá hostina 3: Šťastný konec n
Feast 3: The Happy Finish
Žánr: horor / akční / thriller / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Gulager

(pokračování)

TV Program

ČT1 - V kondici (2007) [TV pořad]

01:55 - 02:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

01:50 - 02:30

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:50 - 03:05

14 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10