Duben
ohodnotit

Kruh 2

The Ring Two

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
14.4.2005
„Strach uzavírá kruh“

Komentáře k filmu Kruh 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2019
Dvojka od hodnotitelů   samozřejmě poněkud dostala   na frak. Ale já si myslím,   že je důstojné   pokračování. Určitě se na   dá s klidem podívat a   uzavřít jeden příběh.
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 10.8.2018
Herecká dvojica N. Watts a D.   Dorfman opäť bezchybná, ale   samotný film už nemá ten   „feeling“, akú mal   jednička. Dvojka takmer vo   všetkom (až na spomínané   herecké duo) jednoznačne   išla o päť krokov dozadu a   nie dopredu, ako by to malo   byť. Škoda. Osobné   hodnotenie: 70%
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $50miliónov║Tržby USA   $76,231,249║Tržby   Celosvetovo $161,451,538║ O   dosť nevýraznejšie   pokračovanie, kde už je   citeľne badať neúčasť   režiséra Gore Verbinského a   jeho nástupca a stvoriteľ   pôvodného Japonského filmu   Hideo Nakata, už neposúva   dej nijako moc prevratne vpred   a dosť sa vytráca aj temná   atmosféra prvého remaku. Už   jeho pôvodný Ring ma nijako   moc neupútal a práva naopak   maximálne sklamal, takže   tento jeho Americký remake je   oproti tomu ešte na úrovni.   Dávam hodnotenie 50% a potom   čo produkuje Hollywood v   poslednej dobe, čo sa remakov   týka sa prikláňam na 3***.   /videl v kine: 50%/
Filip.Rakos
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2017
6/10
Rozhodně nemohu říct že by   film byl špatný ale   rozhodně se mi více líbil   Kruh(2002) a tento díl   hodnotím jako nadprůměr.
lordpain
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Jsem opravdu VELIKÝM   fanouškem Kruhu č. 1. Tenhle   film je však čajíček   čtyřikrát ze stejnýho   pytlíčku. Nevím, zda je to   tím, že chybí Gore   Verbinski, nebo tím, že se   Ehren Kruger asi zbláznil   (psal scénář podle   japonského originálu, ale to   dělal i v prvním případě   a dokázal ho VELMI   ozvláštnit), no bude to asi   tím, že celá ta aura kolem   Hidea Nakaty a orientálních   hororů chtě nechtě odpadá   (stačí se jen podívat na   hodnocení Nenávisti.) Kruh   II je nenapínavý, ba přímo   nudný (žádné lekačky),   příběh ne nelogický, ale   prapodivně vymyšlený (asi   nevěděli, co všechno tam   ještě nacpat), triky jsou   samoúčelné. Za zmínku   stojí jen kamera, hudba a   David Dorfman, který vyrostl   a herecky vyspěl. Naomi, i   přes rýsující se bradavky   na mokrém oblečení, mě   jaksi nezaujala. Stále jsem   se díval na hodinky a   počítal minuty,   nepřítomnost neustálého   strachu jsem ochoten hororu   prominout jen v případě,   pokud obsahuje nějakou   myšlenku, přesahující film   (jako např. u Vesnice).   Točit trojku snad nikoho   nenapadne.
superfilmar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Slabý odvar jedničky a   nedůstojné pokračování   výborného filmu. Oproti   prvnímu dílo je tento   nestrašidelný, nezajímavý,   celkově k smíchu a ani   Samara to nezachraňuje. Jen   pár náhodou povedených   scén. A herci, ačkoliv   stejní, už také trapní.   20%.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Druhý díl, sice o něco   méně zdařilžý, protože   už vlastně skoro všechno   víme z prvního dílu.   Přesto se mi to celkem   líbilo
enejčel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.4.2011
Filmaři vyhodili peníze z okna
tak tohle byla kravina. Efekty   filmu stojí za vyliš nohu,   příběh na ho*no, scény   trapný a film vlastně   nepřinese nic nového.   Žádné novinky zde   nenajdete.
Lituji toho,   že jsem se na tento film   díval, byla to ztráta času   a horor to není v žádném   případě!!!!!
Žánr:   Kravina
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2011
No super, Samara si hledá   maminku, jak děsivé. Ne   vážně, ten film je sice   celkem kravina, ale určitě   se na něj dívat dá. Od   začátku si drží docela   slušné tempo a pár scén na   zapamatování tu taky je.   Zvlášť jedna debilní s   jeleny, ale naopak ta   koupelnová je skvělá. Konec   taky není úplně špatný.   Ten březový lesík se   studnou má k sakru něco do   sebe. Jinak trojka by mi   vůbec nevadila.
meduska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2010
A Tamara se nevzdává...
Přímé pokračování   jedničky už není sice tak   dobré a napínavé, ale ten   konec je excelentní.
Četla jsem, že se už   chystá natáčení trojky,   které nás vlastně zavede na   úplný začátek, kdy Tamara   ještě žila a vznikla   kazeta, se kterou jsme se v   jedničce seznámili...
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.4.2010
The Ring Two
Nikdy jsem nepatřila k   obdivovatelům Kruhu, přesto   jsem se s bandou vypravila na   premiéru Kruhu 2. Druhý kruh   se vrací po třech letech,   opět se setkáváme s Rachel   a Aidenem v podobě Naomi   Watts a Davidem Dorfmanem.   Kazetu v tomto příběhu   hraje velmi malou roli a vše   si odbude prakticky na   začátku, kdy se setkáváme   s přítelem, který aby sám   neumřel pouští kazetu své   přítelkyni (mám za to, že   důkaz lásky to nebude). Co   by byl kruh bez Samary, a tak   i v tomto díle dostává svou   část, jenže také není   velká. Děj příběhu s tím   prvním nemá příliš mnoho   společného, a vykračuje si   trochu jinou cestou, což je   sice fajn, ale přesto se   neubrání tomu, že vykrádá   všemožné horory, i když   asi nejvíce snímek   připomíná Satan přichází   až na to, že tady neposedne   chlapce ďábel, ale Samara.   Druhý díl tedy nepřináší   nic nového pod sluncem, ale   mě osobně se líbil o chlup   víc než ten předchozí. Ve   filmu se sem tam mihne Simone   Baker, který v té době   netušil, že se z novináře   stane Mentalista. Nic na   krájení tady nenajdete,   protože tu nejsou lekačky,   ani klasická hororová   atmosféra, která by   fungovala tak jak má, i když   hudební doprovod se zde   vyvedl.
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Kruh 2 je v podstatě jenom   kopie jedničky. S menšími   úpravami a návazností na   první díl. Jinak tam nic   nového není. Alespoň já   tam nic nového neviděl.   Tudíž hodnotím stejně jako   jedničku...
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Ďalšie skvelé pokračovanie   tohto hororu. Hlavná hrdinka   si tentokrát musí vyriešiť   problém s malým dievčaťom   z videokazety celkom samá,   čo sa jej aj podarí. Dej   tohto filmu je oproti prvému   dielu trocha viac   napínavejší. Tak isto je tu   viacej hororových scén,   ktoré pôsobia desivým   dojmom.
Kuvik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Taká dobrá blbôstka, niekto   sleduje videopásku s divným   obsahom, následkom čoho   začnú dotyčnú osobu   prenasledovať nejaký   zombíci a diktovať jej čo   má robiť a pod. je to celé   riadna hlúposť.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Podívat se,pobavit a podruhé raději nepouštět
Klasický druhý díl.Již   nemá takovou atmosféru jako   první díl.Tak se přidají   větší efekty a více akce a   ono se to nějak   vyrovná.Bohužel,nevyrovná!A   le i bez strachu z neznáma a   originálního nápadu,které   měl první díl, se dá na   Kruh 2 koukat.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Kruh 2 trošičku pokulháva   za skvělou jedničkou,ale mé   hodnocení nejde dolů.Dvojka   je celým filmem děsivá a   zajimavá.Samara se totiž   převtělí do malého chlapce   Aidana.Herecké výkony opět   stejně slušné jako v   jedničce Noami Watts a David   Dorfman se téměr   nezměnili(herecky).Na to,že   je film pokračováni jedného   z komerečně   nejúspěšnějšího hororu   je dvojka rozhodně moc   dobrá.
Steawi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Ne ne,tohle dobrá práce   není.Kdyby se do druhého   dílu nepoušteli,udělali by   lépe.Nutno říct,že to   málo,co bylo v jedničce je   tady spíše k   smíchu.Zklamaný jsem byl už   jednou a teď jsem zklamaný   dvakrát.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Dalo sa čakať, že základe   úspechov predošlej časti sa   natočí ďalšie   pokračovanie, ktoré   nadväzuje na svojho   predchodcu. Tentoraz Rachel   musí všetko riešiť sama,   bez svojho priateľa, ktorý   zahynul v prvej časti. V   Kruhu 2 sa stretávajú   klasické ázijské duchárske   príbehy s technológiou   dvadsiateho-prvého storočia,   čím sa príbeh a spôsob   jeho spracovania výrazne   líši od väčšiny hororov,   ktoré sa v posledných rokoch   objavili v kinách.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2009
to to dílko se mi zdá   lepší než předchozí   povedl se možná i proto že   ho točily už jen Amici sami   bez Japonců šlo to
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Pro mně až nečekaně   skvělý pokračování   skvělýho filmu, kerý   neztratilo atmosféru i přes   to, že už každý ví co je   Samara zač.Dvojka je přímo   natřískaná spoustou velmi   povedených a skutečně   děsivých scén.Jak už tady   někdo psal - když si   vzpomenu na Rachel se Samarou   ve studni, ten Samařin   pohyb...já bych se tam pos***   strachy...eště tet z toho   mám husí kůži...a to je to   už nějakej pátek, co sem   todle dílko zkouknul.Super!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Od dvojky sem toho moc   nečekala, ale byla sem   příjemně překvapená.   Dvojka se mě líbila dokonce   víc než jednička, opravdu   skvělej film. Jediný, co mi   tam přišlo fakt ubohý, byli   ty jeleni - to sem se tlemila   na celý kino :) Bylo   strašně vidět, jak sou   umělý, ale jinak bezva.   Třeba bylo fakt hnusný, jak   Samara leze ze studně, anebo   jak škrábala nechtem do   zdi... Fuj
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Pred niekoľkými rokmi   filmových divákov šokoval   hororov ý film Kruh. Na   základe úspechov tohto filmu   sa natočila druhá časť   tohto úspešného hororu,   ktorá je o čosi slabšia.   Ale stále patrí aj tak medzi   hororov u elitu. Dej je veľmi   stupňujúci a pútavý.   Miestami až desivý.
Stegr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Jako první věc jsem měl   radost, že se vrátila Naomi,   jako druhou jsem neměl   radost, že se vrátil i její   vopruz synek, který mi je   naprosto nesympatický...   Dvojka mi hodně připomínala   jedničku, tolik rozdílů   jako ostatní uživatelé   nevidím, snad jen, že je   dvojka mnohem   přímočařejší a víc   lekačka než mrazení v   zádech (ale zase sápání se   Samary po Naomi ve studni, co   si budem povídat :)). Byl   jsem při sledování   rozhodně spokojen...
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Kdysi jsem to prospala v   letním kině, teď jsem na to   koukala doma.
Musím   říct, že je to dosti   působivý nátlak, i když ne   takového kalibru jako   jednička. Pomalu a jistě už   nechápete o co jde, ale, je   to trochu matoucí, ale   přesto jímavý.
Výborná atmosféra i s   pár herci-výborná Naomi   !!!

"Mrtví nikdy   nespí..."
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Před dvěma roky šokovala   filmové diváky hororová   podívaná Kruh, remake   kultovního japonského hororu   "Ringu" režiséra   Hideo Nakaty. Kruh slavil   nečekaný a na svůj žánr   až nevídaný úspěch po   celém světě, Českou   republiku nevyjímaje. Film   vidělo v naší zemi   neuvěřitelných 130 tisíc   diváků! Nyní dostal   režisér Nakata   příležitost natočit v   produkci Dreamworks   pokračování.
Příběh se odehrává   šest měsíců po   hrůzostrašných událostech,   které rozpoutala videokazeta   se zdánlivě nevinným   obsahem. Hlavní aktérka   prvního Kruhu,   investigativní novinářka   Rachel Kellerová (Naomi   Watts) se synem Aidanem   opustí Seattle a přestěhuje   se do tichého městečka v   Oregonu ve snaze zapomenout a   začít nový život. Minulost   se ale tak snadno odbýt   nedá, zvlášť když v   okolí dojde k několika   podezřelým úmrtím a na   místě činu policisté   naleznou neoznačenou   videokazetu. Rachel si   uvědomuje, že pomstychtivá   Samara se vrátila, aby znovu   roztočila kruh nenávisti,   teroru a smrti.
Každý, kdo se podívá   na děsivé Samařino video,   přesně za sedm dní zemře.   "Nešťastná   sedmička"   pronásledovala i filmový   štáb při natáčení,   protože přesně týden po   jeho zahájení zaplavila voda   z prasklého potrubí   kanceláře produkce a málem   zničila dosavadní úsilí   filmařů. Producenti Walter   F. Parkes a Laurie MacDonald   se angažováním Hideo Nakaty   pokusili ozvláštnit   pokračování Kruhu   specifickými vizuálními   postupy, kterými Nakata   proslul nejen v rodném   Japonsku. Jeho předností je   nenápadnost, s jakou dokáže   v divácích vyvolat strach.   Banální a rutinní prvky   všedního dne - zvonící   telefon, otevřený vodovodní   kohoutek dokáže do děje   zapracovat tak, že všem   divákům bez rozdílu nažene   strach. V Kruhu 2 se snoubí   tradiční asijské   duchařské příběhy s   technologií jednadvacátého   století, čímž se příběh   i způsob jeho zpracování   výrazně liší od většiny   hororů, které se v   posledních letech objevily v   kinech. Ať znáte žánr   hororu sebelépe, na tohle   nemůžete být připraveni.
MKFilms
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Škoda filmu do kamery
Škoda slov. Trojka bude bez   Naomi Wattsové ... Takže ...   uvidíme, co z toho nakonec   vzejde. Snad to bude zlatý   hřeb trilogie.
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Opravdu slušné   pokračování mysteriozního   hororu opět nejen mne, ale i   spoustu těch, co já znám,   nezklamalo. Ten počáteční   efekt již tento snímek   nezískal, jelikož divák byl   přece jen dá se říct   připraven a tušil, co může   očekávat. Přesto jedno z   mála velmi úspěšných   pokračování. O kolika   "druhých" dílech   se to dá napsat?
janaetz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
pro tento fil platí že   dvojka není tak hrozná jak   se o dvojkách říká. Opět   skvělý děj, návaznost ale   i rozřešující události   kterým porozumíte až ke   konci filmu. Určitě stojí   zato se podívat po jedničce   i na tento druhý díl jinak   by jste přišly o skelý   konec celého filmu.
petr99999
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Ten Nakata si nedá pokoj a   nedá pokoj. Povedlo se mu   natočit velmi povedený Kruh   v roce 1998 a ani po jeho   nepovedeném pokračování   které spáchal ještě doma   (Kruh 2, 1999) nemá dost a   zkouší to potřetí a   tentokrát v americké   produkci. Bohužel teď je to   ještě horší. Čím to je?   Fandové původního Kruhu si   tenhle pokus odpusťte,   ztráta času.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Ten Nakata si nedá pokoj a   nedá pokoj. Povedlo se mu   natočit velmi povedený Kruh   v roce 1998 a ani po jeho   nepovedeném pokračování   které spáchal ještě doma   (Kruh 2, 1999) nemá dost a   zkouší to potřetí a   tentokrát v americké   produkci. Bohužel teď je to   ještě horší. Čím to je?   Fandové původního Kruhu si   tenhle pokus odpusťte,   ztráta času.
mirhasik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Krásné záběry, super   kamera...ale ten   příběh...navíc jsem   nepochopil jeleny, chápete?   Nepochopil jsem j.e.l.e.n.y!
Steve997
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.8.2006
No musím říct, že jsem   čekal trochu jiné   pokračování. I když   začátek filmu se   rozjížděl celkem slibně,   později mě dost mrzelo, že   už tu v podstatě vůbec   nejde o tu   "vražednou"   videokazetu a celý příběh   je vlastně už o něčem   jiném. Taky už jsem se   zdaleka tolik nebál, jako u   prvního dílu. Přesto je ve   filmu několik opravdu   působivých scén (třeba   voda ve vaně padající   vzhůru nebo závěrečná   scéna se Samarou), které   celkový dojem z filmu   vylepší.
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2006
Včera dávali v Tv první   díl,který jsem si nemohl   nechat ujít, a nevím jak mě   to napadlo ,pustil jsem si   poté druhý díl a nelitoval   jsem, ikdyž je to trošku   jinde,trochu jinak a ve stínu   prvního dílu a s   otevřenými vrátky pro   další pokračování, které   může jen uškodit.Jediné   podstatné co mi bylo do uší   je ozvučení filmu.Na rozdíl   od předchozího , se druhý   díl podobá více současným   krvákům, kdy je ticho a   najednou vystřelý zbloudilá   nota,úlek,a zase klid.Viděl   si již, nevadí, koukni znovu   a budeš překvapen co jsi   předtím neviděl co tě   neděsilo a pozor ! někdo se   dívá s tebou a ty ho   nevidíš...
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2005
prestoze tam par hororovych   scen bylo(samara jak skrabe na   zed,voda v koupelne,co tece   nahoru..),nedesilo me to jako   prvni cast
Carchy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2005
Obstojné pokračování
Pro začátek musím přiznat,   že dvojka tohoto dnes již   kultovního hororu na mě víc   zapůsobila. Otravná Samara   se vrací, aby zase otravovala   mladou novinářku Rachel   Kellerovou a jejího syna.   Rachel se však našte a   definitivně posílá Samaru   tam, odkud přišla..Film se   však jako horor pouze   tváří,
lekat se sice   budete, ale bát ne. Kruh   však upoutává něčím   jiným. Tím je velice   složitý, ale o to bohatší   příběh. Právě díky němu   stojí si na dvojku zajít.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2005
ucházející
Film, u kterého se divák   bude trochu bát. U tohoto   filmu postrádám smysl pro   logiku. Vůbec děj byl celý   nějaký divný. Jak to   nakonec vlastně dopadlo s   dívkou Emily? Víme to? Také   se ve filmu projevilo   americké puritánství. A to   tehdy, když matka Rachel   dávala koupat svého syna   Adriana v trenýrkách.   Američani tak nějak nahé   dítě na plátně automaticky   považují za porno. :-) Už v   jiném filmu, na jehož název   si nepamatuji se naopak malé   dívky ve vaně koupaly v   plavečkách. Dále musím   ocenit zvláštní efekty,   které jsou tradičně na   Američany, zdařilé.
fifoml
Hodnocení:
Přidáno: 15.4.2005
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Videl sem uputavky a ukazky z   filmu a uz se nemuzu dockat   pristihi tydne. Davaji ho v   kine. Kdyz se vam zalibil Kruh   1 urcite si nedejte ujit ani   2. Bude to narez. Dyt ja se   jeste ozvu... do 7 dnu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40638minih40638Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih113215minih113215Jak vycvičit draky (2012) [TV seriál] 
Dragons: Riders of Berk n
minih152765minih152765Modlitba lovce (2017) 
The Hunters Prayer n
minih179379minih179379Mrazivá past (2021) 
The Ice Road n
minih48703minih48703Starý páky (2009) 
Old Dogs n
minih38802minih38802Osudový dotek (2003) 
The Butterfly Effect n
minih56718minih56718Hačikó - příběh psa (2009) 
Hachiko: A Dog's Story n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih56801minih56801Fotři jsou lotři (2010) 
Meet the Fockers Sequel n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kruhy (2017)

 Kruhy (2017)
Kruhy n
Rings
Žánr: drama / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: F. Javier Gutiérrez

(pokračování)

Jason vs. Sadako (2003)

 Jason vs. Sadako (2003)
Jason vs. Sadako n
 
Žánr: animovaný / komedie / romantický
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Kruh (2002)

 Kruh (2002)
Kruh n
The Ring
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Ring 2 (1999)

 Ring 2 (1999)
Ring 2 n
 
Žánr: horor
Země: Japonsko
Režie: Hideo Nakata

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

45 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

ČT2 - Popcorn

03:00 - 03:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:50 - 03:05

70 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:45 - 03:40

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10