reklama
 
ohodnotit

Kronika jedné lásky

Cronaca di un amore

Další název:
Kronika jednej lásky
Žánr:
Země:
Rok:
1950
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Kronika jedné lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2008
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50848minih50848Svět Henryho Orienta (1964) 
The World of Henry Orient n
minih62023minih62023Děla pro Kordobu (1970) 
Cannon for Cordoba n
minih91963minih91963Zářivá hvězda (1960) 
Flaming Star n
minih154592minih154592Trapný padesátky (2017) [TV seriál] 
Trapný padesátky n
minih17031minih17031Profesionálové (1966) 
The Professionals n
minih41385minih41385Rottweiler (2004) 
Rottweiler n
minih46449minih46449Dáda disco hitparáda (2006) [DVD] 
n
minih37097minih37097Výplata (2003) 
Paycheck n
minih46304minih46304Yellowstone v plamenech (2006) [TV film] 
Firestorm: Last Stand at Yellowstone n
minih51476minih51476Podzimní příběh (1998) 
Conte d'automne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
8   - clara.bow
6   - Edward52
8   - melakara
8   - phorsky1
7   - Myshitchka
9   - Zdenek13
7   - etos

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:55 - 00:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275831
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.173/0.138