reklama
 
ohodnotit

Krokodýl zabiják

Killer Crocodile

Další název:
Murder Alligator
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Krokodýl zabiják

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.7.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.5.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2011
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2017
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih85248minih85248Tak mě zab! (2001) 
Kill Me Later n
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih71444minih71444Harrisonův případ (1996) [TV film] 
Harrison: Cry of the City n
minih41646minih41646Čeleď brouků finančníků (1989) [TV hra] 
Čeleď brouků finančníků n
minih63649minih63649Začít znovu (1976) 
Si c'était à refaire n
minih49011minih49011Osina v zadku (2008) 
L´ Emmerdeur n
minih124486minih124486Rukojmí (1988) [TV film] 
Hostage n
minih81239minih81239Rubín má barvu krve (1989) [TV inscenace] 
Rubín má barvu krve n
minih27117minih27117Poloviční šance (1998) 
Une chance sur deux n
minih24564minih24564Žena na rozcestí (1937) 
Žena na rozcestí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42 %
4   - curil
5   - satyr
7   - marci22
4   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
2   - ASPHALT
1   - miroslav22
2   - raca.mr
3   - Jirka9750
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145306
Osobností: 618517
Fotografií: 544009
Plakátů: 260327
Obsahů a biografií: 133253

Poslední komentáře

Minuta ticha (2016) [TV film]

Zklamání

Minuta ticha
Film mě bohužel zklamal...   Příběh je od začátku   hodně předvídatelný dle   mého názoru... Konec mě   zklamal úplně, je trochu bez   více >

Autor: Edith13 | Hodnocení: 5 / 10

Plácek 2 (2005) [Video]

Plácek 2
Neuvěřitelně ubohé. Něco   takového je možné stvořit   pouze za velkou louží nebo v   u sousedů. Nevím proč tu   musí být povinný počet   slov více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Válka o planetu opic
Jednoznačně nejhorší   serie, která velmi trapně a   nepovedeně kopíruje serii   původní s tím rozdílem,   že zde autoři vše   prošpikované více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Valerian a město tisíce planet (...

Valerian a město tisíce planet
Na Alfě je život ještě v   pořádku…
...nebo je to   možná tím, že prapůvodní   komiks je už nějaký ten   pátek starý. Takže něco   politické více >

Autor: Frolíček

Fort Apache (1948)

Fort Apache
Téma mimo mě, ať už se   jedná o western nebo o   vojenské záležitosti.   Dokážu ocenit zpracování,   zvláště zpracování   vojenského útoku na více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.504