reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krokodýl zabiják

Killer Crocodile

Další název:
Murder Alligator
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Krokodýl zabiják

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.7.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.5.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2011
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54322minih54322Silvestr svobodného pána (1979) [TV inscenace] 
Silvestr svobodného pána n
minih51617minih51617Nevyřízené účty (2007) 
Body Armour n
minih56915minih56915Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad] 
Česko Slovenská SuperStar n
minih50464minih50464Dresden (2007) [TV seriál] 
The Dresden Files n
minih53007minih53007Lovci lidí (2008) 
Rovdyr n
minih38894minih38894Ohnivé ulice (1984) 
Streets Of Fire n
minih4836minih4836Byl jednou jeden polda (1995) 
Byl jednou jeden polda n
minih64063minih64063Podsvětí (1972) 
Pulp n
minih26878minih26878Sólo pro Jaroslava Marvana (1971) 
n
minih39498minih39498Romasanta - hon na vlkodlaka (2004) 
Romasanta - the Werewolf hunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.4 %
4   - curil
5   - satyr
4   - Kycky
7   - marci22
8   - oulisna
6   - rosta12
2   - ASPHALT
1   - miroslav22
3   - Jirka9750

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

43 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602791
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.972/0.947