Duben
ohodnotit

Krokodýl vs. aligátor [TV film]

Dinocroc vs. Supergator

Další název:
Megakrokodíl verzus superaligátor (SK)
Rok:
2010
Délka:
80 minut
„Dvěma nebezpečným geneticky upraveným tvorům se podařilo dostat na svobodu...“

Komentáře k filmu Krokodýl vs. aligátor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Velice výstižný komentář   Angeliky.64. Se vším   souhlasím, ale hodnotit se   odvážím. Těchto slátanin   je v poslední době na   našich TV programech mnoho.   Je to důsledkem přinášet   stále nové a nové   dobrodružství a na kvalitě   nezáleží. Zřejmě je to   americkému divákovi jedno a   bere všechno. Teď se mi   chce zahlásit "Velké   prádlo" jako v bulce a   všechno vyměnit. Dívám se   i na tyhle škváry, že to   snad někdy bude snesitelné,   ale bohužel. Je to horší a   horší.
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.1.2014
Mockbuster, který si na nic   nehraje a s plnou vervou nám   předhazuje další ohromná   zvířata, kterých se   poslední dobou urodilo jako   hub po dešti. Tvůrci se   nijak nezdržovali s nějakým   vysvětlováním a hned po   skončení úvodních titulků   nám naservírují ohromného   krokodýla prohánějícího   se venku v prostorách   nějaké výzkumné   laboratoře a baštícího   pobíhající lidi v bílých   pláštích. Pak se objeví   jakýsi dinosaurus   dělajícího to samé. A jsme   někde v džungli, kde zase   nějaká jednotka střílí do   všeho, co se pohne. Inu, jako   komiks by to snad obstálo,   ale jako film se výsledek   jeví tak stupidně, že se   divák dodívá do konce snad   už jen ze zvědavosti, jaké   blbosti byli tvůrci ještě   schopní vymyslet. Animace   těch nenažraných potvor je,   jak jinak, velice úsměvná.   Příběh je plný   nelogičností a nesmyslů. No   nic. Další zoufalý snímek,   který se hodí akorát tak na   vyplnění prázdného   prostoru v nočním   televizním vysílání.   P.S. A kde se tu vzal David   Carradine? Ten musel být   hodně zoufalý, že vzal tuto   roli.
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2014
Není co dodat   stupidní,imbecilní   slátanina bez koukatelných   scén.Triky a efekty   hrozný,zrovna tak herecké   výkony.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:05 - 13:00

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani