reklama
 
ohodnotit

Křídla odvahy

Wings of Courage

Další název:
Na křídlech odvahy 3D
Rok:
1995
Délka:
40 minut
Premiéra v ČR:
12.8.2004
„Příběh o odvaze tří francouzských pilotů - průkopníků letecké pošty.“

Celkové hodnocení filmu Křídla odvahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2011
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49641minih49641Kung Fu: Legenda pokračuje (1993) [TV seriál] 
Kung Fu: The Legend Continues n
minih40333minih40333Vinci (2004) 
Vinci n
minih124029minih124029Mejdan jak se patří (2013) [Video] 
House Party: Tonight's the Night n
minih24514minih24514Slnko v sieti (1962) 
Slnko v sieti n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih90011minih90011DO-RE-MI (1998) [TV pořad] 
DO-RE-MI n
minih83121minih83121Gangster Squad - Lovci mafie (2013) 
Gangster Squad n
minih150284minih150284Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul n
minih59385minih59385The Dukes (2007) 
The Dukes n
minih63199minih63199Asfaltoví andělé (2010) 
Asfaltenglene n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
7   - curil
6   - pataamat
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
7   - Kycky
7   - zepo
6   - rosta12
6   - 2104
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152376
Osobností: 636554
Fotografií: 578574
Plakátů: 275688
Obsahů a biografií: 139846

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.266