reklama
 
ohodnotit

Krev andělů

Talk of Angels

Rok:
1998
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
23.9.1999
„O vášnivé lásce a lidské statečnosti.“

Celkové hodnocení filmu Krev andělů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.8.2012
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79880minih79880Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2012) 
Hansel & Gretel: Witch Hunters n
minih21111minih21111Život je krásný (1946) 
It's a Wonderful Life n
minih12647minih12647Mladý mistr (1980) 
Shi di chu ma n
minih86172minih86172Kapitán Phillips (2013) 
Captain Phillips n
minih39289minih39289Hodujeme s Timonem a Pumbou (2004) 
Timon and Pumba: Dining Out n
minih8309minih8309Hlavní výhra (1958) 
Hlavní výhra n
minih115335minih115335Kniha života (2014) 
The Book of Life n
minih78932minih78932Bundy: Dítě Ameriky (2008) [Video] 
Bundy: An American Icon n
minih25521minih25521Kouzelný meč (1962) 
The Magic Sword n
minih19753minih19753Strašidla ze Spessartu (1960) 
Das Spukschloß im Spessart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
6   - curil
6   - satyr
5   - stanko
8   - Minnie
6   - rosta12
1   - vampyer
8   - 2104

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:25 - 01:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

01:25 - 01:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

00:30 - 02:30

66 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.703/0.654