reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kráva a zajatec

La Vache et le prisonnier

Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Kráva a zajatec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83124minih83124Zambezia (2012) 
Zambezia n
minih57381minih57381Duch boje (2008) 
Chocolate n
minih66988minih66988Largo Winch 2: Spiknutí v Barmě (2011) 
Largo Winch 2: Barma Conspiracy n
minih61298minih61298Scorpio Rising (1964) 
Scorpio Rising n
minih33575minih33575Nikde v Africe (2001) 
Nirgendwo in Afrika n
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih27928minih27928Mezi kladivem a kovadlinou (1993) 
Hammers Over the Anvil n
minih36894minih36894Tažní ptáci (1983) [TV inscenace] 
Tažní ptáci n
minih147392minih147392Šaman ze Sibiře (1996) 
Chamane n
minih29651minih29651Planeta opic (2001) 
Planet of the Apes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - cicis
9   - curil
8   - jarda53
8   - pataamat
7   - Rene1
7   - melakara
7   - satyr
7   - Tominko
1   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.595/0.569