reklama
 
ohodnotit

Krásná Tosca

La Tosca

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
99 minut
„Italský film na motivy dramatu V. Sardoua.“

Celkové hodnocení filmu Krásná Tosca

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Julka33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11022minih11022Kytarová škola Lenky Filipové (1991) 
Kytarová škola Lenky Filipové n
minih35822minih35822Od kolébky do hrobu (2003) 
Cradle 2 the Grave n
minih66151minih66151Looper (2012) 
Looper n
minih41603minih41603Kdo ví, kdy začne svítat..? (1988) [TV inscenace] 
n
minih49826minih49826Šumař na střeše (1971) 
Fiddler on the Roof n
minih127492minih127492Stopa vede k A-54 (1967) 
Stopa vede k A-54 n
minih46447minih46447V tvých snech (2005) 
Dans tes réves n
minih39959minih39959Karate Dog (2004) [TV film] 
The Karate Dog n
minih46069minih46069Ryba ve čtyřech (1987) [TV hra] 
Ryba ve čtyřech n
minih54116minih54116Co bych neudělal pro lásku... (2006) [TV film] 
What I Did for Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 % (12)
5   - curil
4   - satyr
7   - miroslav22
5   - Rendys
4   - T800
6   - valentine
5   - marimari
3   - 10kacka10
5   - mirisek
5   - jjano
6   - Karolin.Sa
10 - Julka33

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

12 minut již uběhlo
138 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mříže!

02:20 - 02:45

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:00 - 02:40

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.362/0.326