reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krásná čarodějka

I Married A Witch

Žánr:
Rok:
1942
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Krásná čarodějka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2010
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih127300minih127300Sedmero krkavců (2015) 
Sedmero krkavců n
minih41420minih41420Pod hladinou (2005) 
The River King n
minih37480minih37480U nás na farmě (2004) 
Home on the Range n
minih27172minih27172Proč se blázni zamilují? (1998) 
Why Do Fools Fall In Love n
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n
minih44757minih44757Východní přísliby (2007) 
Eastern Promises n
minih16749minih16749Pověst o stříbrné jedli (1973) 
Pověst o stříbrné jedli n
minih35386minih35386Utržený ze řetězu (2005) 
Danny the Dog n
minih29728minih29728Jsem uprchlý galejník (1932) 
I Am a Fugitive from a Chain Gang n
minih44307minih44307Mafie (2006) 
Arrivederci amore, ciao n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
9   - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - pataamat
8   - rosta12
7   - El_Indio

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá válka

13:45 - 14:40

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:05

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252316
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.587/0.561