reklama
 
ohodnotit

Kráska a zvíře [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
87 minut
„Televizní inscenace pohádkové hry.“

Celkové hodnocení filmu Kráska a zvíře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.10.2017
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2012
krpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2008
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2012
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2010
volnabase
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2016
ivannam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2943minih2943Amityville: Image zla (1993) 
Amityville: A New Generation n
minih125755minih125755Láska a bolest a celá ta zatracená věc (1973) 
Love and Pain and the Whole Damn Thing n
minih46528minih46528Otec nebo bratr (1978) [TV inscenace] 
Otec nebo bratr n
minih51465minih51465Mac (1992) 
Mac n
minih111159minih111159Díky za ty dary (2012) 
Thanks for Sharing n
minih96438minih96438La moglie vergine (1975) 
La moglie vergine n
minih59385minih59385The Dukes (2007) 
The Dukes n
minih27048minih27048Draculův švagr (1996) [TV seriál] 
n
minih23763minih23763Zelig (1983) 
Zelig n
minih22985minih22985Všichni prezidentovi muži (1976) 
All the President's Men n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.5 %
6   - curil
8   - melakara
7   - Nasudr
7   - satyr
10 - dederon
10 - Miggi
9   - miroslav22
8   - MILAN19611
7   - krpi
8   - MILAN1961
8   - PERNIKAR
8   - volnabase
10 - ivannam

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

11 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

46 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266856
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.337/0.3