reklama
 
ohodnotit

Království pavouků

Kingdom of the Spiders

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Království pavouků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2013
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46761minih46761Mladý tygr (1974) 
Young Tiger n
minih61275minih61275Decentní návrh (2006) [TV film] 
A Decent Proposal n
minih8485minih8485Honzíkova cesta (1956) 
Honzíkova cesta n
minih52814minih52814Kurýr (1994) [TV inscenace] 
n
minih10955minih10955Křížová vazba (1990) 
Křížová vazba n
minih71681minih71681Svatební obřad (2010) 
Ceremony n
minih13214minih13214Muž, který chtěl být králem (1975) 
The Man Who Would Be King n
minih51701minih51701Špinavá záležitost (1981) 
Une sale affaire n
minih15533minih15533Pátek třináctého 6: Jason žije (1986) 
Friday the 13th Part VI: Jason Lives n
minih26846minih26846Klícka (1971) [TV inscenace] 
Klícka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
4   - curil
8   - hvezdyn
6   - Justik66
6   - pataamat
6   - Charlie35
6   - marci22
8   - caligari

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:50 - 16:40

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Adoptuj si svého seniora

16:35 - 17:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

43 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152317
Osobností: 636459
Fotografií: 578271
Plakátů: 275633
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Prokletý klaun (2014)

Prokletý klaun
Nejlepší na hororu Jona   Wattse je námět, i když   také není originální. To   mi tolik nevadí, nezvyklý je   i cíl vraždění zloducha -   děti. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
║Rozpočet   $44miliónov║Tržby USA   $54,117,416║Tržby   Celosvetovo $155,760,117 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,892,972 ║ Tržby za více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $162,805,434║Tržby   Celosvetovo $425,373,688▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $29,457,271 //počet více >

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Hanebný pancharti (2009)

Hanebný pancharti
║Rozpočet   $70miliónov║Tržby USA   $120,831,050║Tržby   Celosvetovo $320,389,438▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $33,054,103 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Grindhouse: Auto zabiják (2007)

Grindhouse: Auto zabiják
║Rozpočet   $67miliónov║Tržby USA   $25,037,897║Tržby   Celosvetovo $25,422,088(tržba   za dvojfilm) ║ plus tržby   mimo USA čisto za film více >

Autor: T2 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.26