reklama
 
ohodnotit

Království koček

Neko no ongaeshi

Další název:
Cat Returns
Země:
Rok:
2002
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
2004

Celkové hodnocení filmu Království koček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2016
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.1.2017
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2013
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
pesec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2016
Ryback
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.7.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2009
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2008
SAI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
leosmach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2008
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2016
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2013
Kubee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Animaniac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2017
punki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007
dudulo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45665minih45665Vlastní pravidla (2007) 
Georgia Rule n
minih23543minih23543Zákon mlčení (1985) 
Code Of Silence n
minih41345minih41345Návrat draka (2004) 
Daai lo oi mei lai n
minih43014minih43014Iberia (2005) 
Iberia n
minih8040minih8040Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 
Halloween: The Curse Of Michael Myers n
minih47035minih47035Strašák jménem manželství (2006) 
You Did What? n
minih48160minih48160Kaviár nebo čočka (1971) [TV hra] 
Kaviár nebo čočka n
minih147878minih147878Vykoupení ducha (2002) 
Redemption of the Ghost n
minih58297minih58297Doktor na pokladnu (1972) [TV inscenace] 
Doktor na pokladnu n
minih3862minih3862Beze stopy (1988) 
Spoorloos n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.2 % (23)
5   - curil
7   - Matematick
8   - satyr
2   - Krikri
7   - Persefonia
8   - kahi
7   - biscutstar
7   - Darkman7
10 - sansiro
8   - pesec
10 - Ryback
6   - vrub
7   - strougy
7   - SAI
8   - leosmach
10 - Hruštička
6   - Mika.l.
7   - vejt
8   - Kubee
6   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151247
Osobností: 635307
Fotografií: 575860
Plakátů: 273918
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.251