reklama
 
ohodnotit

Královský omyl

Další název:
Padací most
Žánr:
Rok:
1968
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
27.12.1968
„Vladař má vždycky pravdu... i kdyby se snad mýlil.“

Celkové hodnocení filmu Královský omyl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2005
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2014
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2014
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2014
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2016
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2011
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2011
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.7.2014
Myrsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2014
Tolemarchos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2011
Bobšule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2017
zsobola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46385minih46385Klan upírů (2002) 
Vampire Clan n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih46110minih46110Hunterovo zlato (1977) [TV seriál] 
Hunter's Gold n
minih43405minih43405Černá kniha (2006) 
Zwartboek n
minih30154minih30154Dva kapitáni (1955) 
Dva kapitana n
minih105600minih105600Mstitelé (1972) 
The Revengers n
minih122698minih122698Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse n
minih65590minih65590Mamba show (2010) [TV pořad] 
Mamba show n
minih66471minih66471Člověk nikdy neví (1957) 
Sait-on jamais... n
minih7071minih7071Dva nosáči a video (1985) 
Die Einsteiger n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
10 - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
10 - martin.stu
5   - Snura
6   - beneva
8   - Faye
10 - melakara
8   - hlavsa5
6   - Ferry76
7   - tomas.sulc
7   - jager
6   - kudrna6
4   - red.mann
7   - rosta12
8   - Bape
8   - miroslav22
1   - nabba
7   - Myrsky

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.502