reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Králové Slunce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2012
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2012
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2014
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2010
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2013
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45473minih45473Velká Nortfieldská loupež (1972) 
The Great Northfield Minnesota Raid n
minih74985minih74985Ďáblova ruka (2011) 
Salvation Boulevard n
minih29345minih29345Můj kamarád duch (1994) 
Charlie's Ghost Story n
minih26511minih26511Minority Report (2002) 
Minority Report n
minih68033minih68033Údolí stínů (2009) 
La valle delle ombre n
minih41666minih41666Vraždy v Midsomeru (1997) [TV seriál] 
Midsomer Murders n
minih14256minih14256Něžná (1969) 
Une femme douce n
minih11209minih11209Lavina (1994) [TV film] 
Avalanche n
minih16077minih16077Podobizna (1947) 
Podobizna n
minih67922minih67922OSS 117: Ztracen v Riu (2009) 
OSS 117: Rio ne répond plus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
6   - argenson
8   - Erkul
8   - curil
8   - AGAMEMNON
8   - Kycky
9   - peprz
8   - reby
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - lionheart
9   - miroslav22
6   - Miloš11
8   - beretap
8   - grossberg
7   - oskarel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.63/0.601