reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Král v New Yorku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.6.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2008
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2008
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17576minih17576Půlnoční jízda (1990) 
Midnight Ride n
minih124444minih124444Láska mezi starožitostmi (2011) [TV film] 
Die Trödelqueen - Gelegenheit Macht Liebe n
minih9364minih9364Jana Eyrová (1996) 
Jane Eyre n
minih14776minih14776Odpolední láska (1957) 
Love in the Afternoon n
minih6116minih6116Désirée (1954) 
Désirée n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih40450minih40450Princezna ledu (2005) 
Ice Princess n
minih15743minih15743Pětiboj (1994) 
Pentathlon n
minih113566minih113566Cesta (2005) 
La piste n
minih48394minih48394Lovecká sezóna 2 (2008) [Video] 
Open Season 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.6 %
8   - curil
9   - jarda53
8   - hvezdyn
9   - pataamat
7   - mia
7   - Faye
9   - Rene1
8   - melakara
8   - Nasudr
10 - cerfik
7   - R.RICKIE
9   - fred.appl
6   - michal33
8   - antoninses
7   - Zdenek13
7   - Majda88
10 - veryold3

TV Program

ČT1 - Krabička

14:00 - 14:15

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 20 letech (...

13:15 - 14:10

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

13:00 - 14:15

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:30 - 14:25

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.55/0.512