reklama
 
ohodnotit

Král Babar

Babar: The Movie

Další název:
Babar hrdinou
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
73 minut
Premiéra v ČR:
5.9.1991
„Kreslená pohádka o chytrém slůněti a jeho kamarádech z džungle.“

Celkové hodnocení filmu Král Babar

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.10.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2007
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2013
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
Nikii
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2013
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2010
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2007
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2010
Niella
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8309minih8309Hlavní výhra (1958) 
Hlavní výhra n
minih48749minih48749Byt se žlutým kobercem (1983) 
La casa del tappeto giallo n
minih24970minih24970Flubber (1997) 
Flubber n
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih55069minih55069Scooby Doo: Začátek (2009) [TV film] 
Scooby-Doo! The Mystery Begins n
minih65608minih65608Příběh se starou lenoškou (1972) [TV inscenace] 
Příběh se starou lenoškou n
minih67284minih67284Neznámí hrdinové (2008) [TV cyklus] 
Neznámí hrdinové n
minih22272minih22272Velká očekávání (1988) 
High Hopes n
minih54116minih54116Co bych neudělal pro lásku... (2006) [TV film] 
What I Did for Love n
minih43788minih43788Zombies (2006) 
Wicked Little Things n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - curil
5   - georginaa
4   - PORTER
6   - Cllementin
8   - yoogurt
10 - Nikii
5   - IZiz
5   - Kloby
6   - Tominko
7   - eso
6   - TommyKinde
4   - JUMANJI197
6   - Ghost99
8   - Niella
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.4