ohodnotit

Krajní meze: Králové písku [TV film]

The Outer Limits: Sandkings

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Krajní meze: Králové písku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2012
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2015
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2013
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2015
Pegas1632
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40765minih40765Dobrý ročník (2006) 
A Good Year n
minih3124minih3124Tisíc dnů s Annou (1969) 
Anne of the Thousand Days n
minih150262minih150262CHIPS: Bláznivá hlídka (2017) 
CHiPs n
minih28703minih28703Cela (2000) 
The Cell n
minih8888minih8888Chartúm (1966) 
Khartoum n
minih53669minih53669Expendables: Postradatelní (2010) 
The Expendables n
minih22737minih22737Volný pád (1992) 
Falling Down n
minih39396minih39396Trestná lavice (2005) 
The Longest Yard n
minih4775minih4775Buck Rogers ve 25. století (1979) [TV film] 
Buck Rogers in the 25th Century n
minih67359minih67359AO, poslední neandrtálec (2010) 
AO, le dernier Néandertal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (12)
6   - MARi0
8   - Mlapiska
7   - AGAMEMNON
4   - catamount
8   - satyr
9   - cerfik
8   - Steve997
8   - nufik001
5   - Elda1
8   - miratskyl
8   - Chroust-Sp
9   - Pegas1632

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

56 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:10 - 03:35

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:30

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

1 minut již uběhlo
194 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.107/0.076