reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krajinka

Další název:
Landscape
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
15.2.2001
„Leporelo tragikomických historek, jak je přinesl a odvál čas“

Celkové hodnocení filmu Krajinka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2006
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.10.2006
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2007
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2005
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2005
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2011
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2010
matushome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2008
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2007
alfonzcepicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2007
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2012
filipagordon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55114minih55114Jackass 3 (2010) 
n
minih14793minih14793Odvaha pod palbou (1996) 
Courage Under Fire n
minih24375minih24375Žhavé výstřely 2 (1993) 
Hot Shots! Part Deux n
minih126667minih126667Cesta naděje (2014) 
The Water Diviner n
minih137550minih137550Švadlena (2015) 
The Dressmaker n
minih43030minih43030Příbuzní (1989) 
Cousins n
minih15874minih15874Pistolnice (1994) 
Bad Girls n
minih64166minih64166Vím, že víš (2008) 
I Know You Know n
minih60126minih60126Děcka jsou v pohodě (2010) 
The Kids Are All Right n
minih5288minih5288Kontakt (1997) 
Contact n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
6   - mat.ilda
7   - Snura
5   - Pardal
7   - Akana
8   - nick4
8   - theremin
6   - Ingrid
7   - Ferry76
8   - Blanche21
9   - sakro
8   - zepo
7   - rosta12
6   - matushome
6   - miratskyl
5   - pepek.nam
7   - Kromak
10 - Bado
8   - alfonzcepi
6   - VLV
4   - filipagord
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141552
Osobností: 606343
Fotografií: 526474
Plakátů: 253936
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Film jsem viděl poprvé,   když jsem vyšel devítiletku   a byl to první film, na   který jsem mohl jít večer   do kina, bez obavy, že mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.192/0.168