reklama
 
ohodnotit

Kozie mlieko

Žánr:
Rok:
1950
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
5.1.1951

Celkové hodnocení filmu Kozie mlieko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.11.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.10.2013
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.11.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58849minih58849Přežila jsem peklo (2008) [TV film] 
Fleisch n
minih32936minih32936Hvězda života (1998) [TV inscenace] 
n
minih13336minih13336Na lovu (1980) 
Cruising n
minih41372minih41372Muž stínu (1994) 
The Shadow n
minih42147minih42147Originální pražský synkopický orchestr (1991) [TV film] 
n
minih25325minih25325Keď hviezdy boli červené (1990) 
Keď hviezdy boli červené n
minih79799minih79799Láska z výtahu (2010) [TV film] 
Elevator Girl n
minih29175minih29175Válečný kříž (1978) 
Steiner - Der Eiserne Kreuz 2 n
minih5113minih5113Cíl 500 miliónů (1965) 
Objectif 500 millions n
minih16264minih16264Polibek před smrtí (1956) 
A Kiss Before Dying n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - argenson
3   - curil
1   - Bara.40
7   - Nasudr
10 - dederon
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

04:50 - 04:55

0 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochránce

04:30 - 04:55

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

04:05 - 06:05

45 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.25/0.218