Duben
ohodnotit

Kovbojové a vetřelci

Cowboys & Aliens

Další název:
Kovboji a votrelci (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
25.8.2011
„V Arizóně přistála vesmírná loď a teď se chystá převzít vládu nad Zemí…“

Komentáře k filmu Kovbojové a vetřelci

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Cowboys & Aliens
Nevím uplně přesně kam   tenhle film zařadit,   každopádně byla to   parádní podívaná.   Propojení kovbojů s   vetřelcem....solidní nápad,   který rozhodně stál za to.   Nejsem fanda westernů, ale   tohle mělo říz. Je pravda,   že začátek byl trošku   pomalejšího a nudnejšího   rázu, ale to čekání na   akci stojí za to. Co se   týče hereckého obsazení   jsem víc než spokojená -   Daniel Craig, Harrison Ford a   samozřejmě nesmí chybět   ani krásná Olivia Wilde. K   tomuhle filmu se ráda   vrátím a rozhodně ho   doporučuji.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2012
nenechte se odradit názvem
Stupidni nazev +   Spielberg,Craig a Ford =   kvalitní snímek.
je   to jakási válka světů   zasazená do prostředí   divokého západu,nejsou to   vetrelci jake zname z filmu   vetrelec vs predator,nebo   Vetrelec. Jsou to mimozemsky   stvury ktery si delaji zalusk   na pozemske zlato,kdovi proc   ?? :-( Velice me potesil vykon   Daniela Craiga, je to jeden z   nejlepsich hercu Hollywoodu   soucasnosti
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2013
Zlato ako základ života
Veľké ambície i   očakávania a nakoniec skôr   kritika a trocha sklamanie u   diváckej obce. A ja akosi   nechápem prečo, keďže ide   o celkom podarený miš maš.   Úplne uletený nápad   skombinovať kovbojku a scifi   (i keď určitý nádych už   bol vo Firefly). Takže máme   tu všetko, čo má správna   kovbojka mať, drsného   hlavného hrdinu, banditov,   indiánov, pascov dobytka,   miestneho bigbossa, miestneho   šerifa a plno všetkých   možných klišé a do toho   dáme votrelcov a peknú   mimozemšťanku, územie   nádhernej Arizony, zapadnuté   mestečko a verného psa a   dostaneme presne ako som   očakával... výborný film.   Mňa teda riadne bavil a   vôbec som sa nenudil. Neviem   prečo, ale všetky výtky k   nemu smerujúce, áno su tam,   ale mne nevadia a myslím, že   ide o výbornú podívanú.   Možno keby tam pridali niečo   viac a silnejšie, tak   hodnotenie ešte zvýšim, ale   i tak ide o bomba filmík.   Hlavne herci. Craig je   famózny a páči sa mi čoraz   viac, Olivia Wilde ako ozdoba   pasovala a Harrison Ford   stále vo fantastickej forme.   Uletený snímok, ale myslím   že sa podaril
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2012
Celkem pohodový dobrodružný   sci-fi. Někoho možná může   odradit poněkud netradiční   spojení žánrů, ale v tomto   filmu to kupodivu funguje a   připočteme-li po filmařské   stránce dobře odvedenou   práci, jedná se rozhodně o   milé překvapení.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2013
Asi budu ojedinělá se svým   názorem, ale mě to přišla   zajímavá a docela povedená   kombinace dvou žánrů,   která měla možná parodovat   všechna ta hloupá   pokračování o vetřelcích   a predátorech. U mě film   bodoval tím, že si na nic   nehraje a vůbec se nebere   vážně. Zlobte se na mě   nebo ne, mě to bavilo.   Možná, že časem dojde   počin režiséra Favreau   pochopení a uznání.   Srdečně bych mu to přála.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2011
Drsnej divokej západ, drsný   kaubojové, a nejdrsnější   daniel craig, a jako v každym   westernu nesmí chybět   indiáni, smíchat western a   oplzlý vesmírný stvůry je   dobrej nápad, když je to   film podle komiksu ještě   lepší, super film
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Mě se film líbí, kombinace   westernu a scifi mě moc   bavila. ;) Dobré herecké   výkony, trochu lepší mohli   být MZci ;)
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2013
KOVBOJOVÉ A VETŘELCI

Smíchat dva tak   odlišné žánry jako je   western a sci-fi, to chce   hodně velkou porci odvahy.

Probudíte se, a   nevíte kdo jste. Ani jméno,   rodina, známí, nic. Hrozné   pomyšlení. Nezbývá než se   vydat na zdař bůh do pustiny   a doufat, že ze střípků   myšlenek, které se tu a tam   přeci jen objeví naskočí   nějaký smysluplný obraz. A   ono to pomalu pomaloučku   jde...hlavní hrdina se   prokousává svými   vzpomínkami a spolu s   neznámou ženou odhalují   divákovi překvapivý obraz   setkání s neznámými stroji   a neobyčejnými bytostmi.   Nakonec se všichni krásně   semknou do jednoho šiku –   ať přátelé, nepřátelé,   banditi, šerif se svými   pomocníky ruku v ruce s   indiánským oddílem, bok po   boku, jeden za všechny a   všichni za jednoho táhnou do   boje proti neznámým   vetřelcům. To je sci-fi už   samo o sobě, nemyslíte? Kdo   z koho? Můžete tipovat, nebo   se podívat sami...

Za zmínku stojí výkon   Daniela Craiga, Paula Dana i   dalších. Ozdobou filmu je   postava Harrisona Forda,   který v žádném případě   ještě nepatří do starého   železa.

Smíchat dva tak odlišné   žánry jako je western a   sci-fi, to chce hodně velkou   porci odvahy. Ale tady se to   myslím docela povedlo. Sice   je to místy trošku   křečovité, ale přesto z   toho vznikla lehce   nadprůměrná zábava, která   mne potěšila hlavně   originalitou námětu.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Kovbíci a ufíci
Dle mého názoru se může z   tohoto filmu stát hit léta.   Ze začátku se děj sice   trošku vleče, ale poté co   vstoupí do děje vetřelci,   začíná výborná akční   podívaná. Velmi slušné   jsou i trikové efekty. Všem   fandům sci-fi a kovbojek   vřele doporučuji:)Já se   bavil výborně a dávám 70%
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2013
Genialny napad...
Zaujimavy napad.Skutocne   zaujimavy.V zivote by ma   nenapadlo spojit western a   sci-fi do jedneho celku.A   prave napad ocenujem.Ked k   tomu pridam hviezdne herecke   obsadenie /Craig bol   skvely/,dobru hudbu a   efekty,vychadza mi vyborny   snimok,ktory jednoznacne   doporucujem.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Sci-fi western... čeho my se   teda ještě nedočkáme. Ale   chápu tvůrce, vše už bylo   vymyšleno, vše už bylo   natočeno, nové nápady se   hledají velmi těžce. Tak se   alespoň snaží o kombinaci   zcela nezkombinovatelných   žánrů. Tedy pokud nemá   jít o parodii, protože v té   lze zkombinovat prakticky   vše.

Kovbojové a vetřelci se   však přinejmenším snaží   tvářit, že o parodii nejde.   No, pravdou je, že patrně   příliš nepotěšili nikoho,   ani příznivce westernů, ani   fanoušky sci-fi, ačkoliv   Harrison Ford a Daniel Craig   dělali, co jen mohli.

Ale na druhou   stranu, pokud zrovna máte   náladu na něco   nenáročného, nechcete si   klást logické otázky,   prostě chcete vypnout, tak to   není špatná volba. Stále   se něco děje, akce je tam   dostatek a celkem svižně to   i odsýpá. Nakonec vám ty   necelé dvě hodinky utečou   raz dva.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Tak hurá - zase jednou   američtí hoši vyhráli   válku s mimozemšťany za   pomocí skoro vyhubených   domorodých apačů...bída s   nouzí!!!!
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Čekal jsem, že to bude   větší blbost, ale byl to   docela dobrej film. Ne, že by   se měl řadit mezi mý   nejoblíbenější, ale dalo   se na to koukat.
  Hlavně díky Craigovi,   Fordovi a tý kočce.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
A proč ne, mám dojem že   Harrison Ford se do důchodu   zcela jistě ještě nechystá   a trochu si přivydělat v   příjemném prostředí,   které mu je vlastní a s   velmi kvalitním hereckým   obsazení, takové role se   neodmítají. Sice se nejedná   o žádný blockbuster, ale   tohle spojení kovbojů a   vetřelců špatné nebylo,   až na ten stupidní   monotónní scénář. Film   pobaví i zaujme, ale mozek si   strčte raději do šuplete.
geojezek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2015
Nazev je horsi, nez samotny film.
Craiga jako Jamese Bonda tedy   nemusim, ale tvrdeho cizince   bez minulosti zvlada dobre.   Film neni zase tak strasny.   Proste "Co by bylo,   kdyby...". Jedine co mi   vadi (jako obycejne), ze   inteligentni rasa, ktera   zvlada mezihvezdne lety jenom   rve, ceni tesaky a pobiha po   Arizone uplne nahata :-)
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Kombinace westernu a sci-fi?   Zajímavej nápad, ale nijak   zvlášť to nevyšlo.   Stárnoucí Harrison Ford to   zachránit nemohl, Daniel   Craig sice vypadá věrohodně   nejen jako Bond i jako   pistolník, ale tady neměl s   čim pracovat. Jeden náramek   se světýlkama bylo málo a   naše krásná Olivie? No,   taky málo. Nicméně film   neurazí. Nenudil jsem se a   občas film i zaujal, ale   znova už to opravdu vidět   nemusim ---->60%
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Kombinace westernu a sci-fi je   sice od autorů dobrý nápad,   ale ani dva vynikající herci   to nedokážou zachránit,   zvláště, když je známe z   jiných žánrů a to jako   nositele žánrů (Indiana a   Bond). Vidět dobrý western a   dobrý sci-fi je asi lepší   než kombinace obojího   najednou. Dvakrát ten film   opravdu vidět nemusím.
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Říznout wester mimozemšťanama?
No konec konců proč ne. Jako   zábava na sobotní večer u   bedny je to celkem napínavý   ;-). Craig docela dobrý se   svou úchytkou na nasazenej   klobouk, krásná femme   fatale, která vás   překvapí, Harrison Ford jako   kladné záporák, prostě   dokonalej mišmaš... takže   vybalte brambůrky a   lahváče, moc   nepřemýšlejte a bavte se   ;-).
Barney94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2020
Zajímavé pojetí, udělat z   westernu sci-fi. Nejdřív   jsem se bál, že to bude   spíše komedie, ale nakonec   to ušlo. Jen mi trochu   neseděli ti vetřelci.   Přišli mi tak nějak blbí.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Překvapivě
to docela ujde. Název trochu   odrazuje, ale děj to pak   vynahradí. Jen by   mimozemšťané nemuseli být   vždy nahatí a nemluvit-pouze   řvát. Kosmickou technologii   asi opice nevyvinuly, ze?
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.11.2011
Snažila jsem se, opravdu jsem   se snažila, už kvůli   Harrisonu Fordovi, přijít   tomuhle filmu na chuť. Ale   myslela jsem, že spojení   kovbojové versus vetřelci ve   mě bude vyvolávat spíš   smích a že na mě tvůrci   budou občas pomrkávat, že   to tak opravdu mysleli.   Bohužel ten příběh mysleli   zcela vážně! Takže   navzdory Fordovi a pohlednému   Craigovi jsem Kovboje zhlédla   a odhodila do zapomnění.
Navíc část filmu se   odehrává ve tmě, ve které   jsem se tedy opravdu dost   špatně orientovala, takže   jsem byla ochuzena o detaily   celkem zajímavých akcí.   Zbytek je klišé nad klišé.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Jejda, já to čekal o hodně   lepší, hlavně když v tom   měl prsty i Spielberg.
Nebyl to sice špatný   nápad spojit dva žánry :   western a sci - fi do jednoho   filmu, jenže výsledek je   průměr.Taky mi to přišlo   zbytečně zdlouhavé a ani   kvalitní herecké obsazení   tomu nepomohlo.
superfilmar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Film nabízí zajímavou   kombinaci kovbojky a sci - fi   a to je všechno. Prostě to   moc nezafungovalo, i když se   to ze začátku dost dobře   rozjíždí. Ale když se   poprvé objeví ufoni, kvalita   jde strmě dolů. Ani Craig mi   v téhle roli moc nesedl, zato   Ford byl v pohodě. a   závěrečná bitva mohla být   také zajímavější. Ufoni   tu mají celkem neobvyklou   podobu, která se mi ale   docela líbila a jejich raketa   také. Celkem jsem tedy v   rozpacích, i když jsem   čekal, že to takhle dopadne.   nakonec to dá na zlatý   střed, ani horší, ani   lepší.
olgab
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.8.2011
Film provázejí zvučná   jména-Spielberg a Howard jako   producenti,Harrison   Ford,Daniel Craig a Sam   Rockwell jako herci,ale i tak   je to hrozná slátanina.Z   těchto zvučných jmen chápu   jen Spielberga,protože on je   taková hračička,ale   ostatním se divím,že do   toho vůbec šli.
Hakamiah
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Pitomost. Technicky velmi   dobře zpracovaná, dobře   zahraná, ale pitomost. Aneb   vememe dvě populární věci,   kovboje a vetřelce a   natočíme o tom film,   logický příběh není   třeba, to se přeci bude   prodávat samo. Naštěstí to   byli kovbojové, taky to   klidně, při zhovadilosti   filmových producentů, mohli   být třeba piráti, nebo   samurajové.
Heger_Vladimir
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Nedoporocujem ukazka je dobra   ale ten film. Nestoji to za   to. Radsej si pozrite telku   ako tento film.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Známí   herci,sci-fi+western,jistě   větší rozpočet,ale něco   se zvrtlo!Film neměl moc   hlavu patu ačkoliv tady by se   dalo lecos odpustit,ale   celkově spíše tak nějak   plynul.Čekal jsem asi   větší a nadupanější   jízdu.Znovu ho vidět   nemusím.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.11.2013
Komiksovou předlohu jsem   četl a vcelku mě zaujala jak   po výtvarné, tak po dějové   stránce. To však nemohu   tvrdit o jeho filmovém   zpracování. Výsledek je   dosti zmatečný a plný   nelogičností. Na sci-fi   příběh by se takové věci   dali očekávat, ale když se   ohromně tlačí na pilu a to   celé dvě hodiny trvání   snímku, nemůže vzniknout   nic jiného než maglais.   Příběh v té rychlostí   nemá šanci se plynule   rozvinout a už vůbec ne   něco rozumně představit a   vysvětlit, aby se divák mohl   orientovat. Divoký západ byl   přitom vytvořen na dnešní   dobu vcelku věrně a drsní   kovbojové 'rodokapsově'   uvěřitelně. Speciální   efekty také nejsou špatné a   dá se říci, že se na nich   nešetřilo, ale po pravdě,   místy by mohli být ještě   lepší. A agresivní   mimozemšťané samotní?   Banda zdivočelých pošuků   řvoucí jak Tyranosaurus Rex.   Nevěřil byl, že se jedná o   inteligentní bytosti, kteří   by byli schopni cestovat   vesmírem. Tvůrcům to   zkrátka krapet ulítlo, což   je vcelku škoda. Námět to   nebyl špatný, a byl plný   možností a příležitostí,   což nebylo plně využito.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2012
Být originální za každou   cenu a předložit něco, co   tu ještě nebylo, nemusí   být vždy ku prospěchu   věci. V tomto případě jsem   poněkud na vážkách. Film   obsahoval všechny žánrové   prvky klasického westernu, a   byl kvalitně natočený.   Hrdina bez bázně, v tomto   případě i s hanou, vlivný   rančer ovládající město,   ruka zákona, indiáni,   bandité, lepá děva, kteří   se společně postaví proti   nepříteli. Dějová linie,   charaktery postav atd.,   akorát padouši, zde ve   formě mimozemšťanů, byli   poněkud nečitelní.   Míchání dvou tak   rozdílných žánrů jakými   jsou western a sci-fi, budiž.   Čisté žánrové snímky se   dnes již prakticky netočí.   Westernové scény více než   dobré, v těch problém   není, problém je ve v   mimozemské invazi. Před   několika dny jsem viděl, a   komentoval, film Světová   invaze (r. J. Liebesman,   2011), takže si dovolím   citovat sám sebe:   „Mimozemšťané, kteří   mají technologie k   mezihvězdným letům,   dostanou na prdel od malé   skupiny primitivních, ve   srovnání s nimi,   pozemšťanů.“ A je úplně   jedno zda se děj odehrává   ve středověku, v druhé   polovině 19. století, nebo v   současnosti. Samozřejmě,   že čím více je děj   zasazen do minulosti, tím   více působí podivněji.   Zásadní rozpor mezi kvalitou   zpracování a obsahem.   Jelikož se však jedná o   adaptaci komiksu, ve kterých   se fantazii meze nekladou,   přimhuřuji oči.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Tak nevím ,ale měl jsem v   tom trochu zmatek ,chvíli   western,kovbojka a pak akční   sci-fi s prvkama hororu.Aby   indiáni s lukama bojovali   proti mimozemšťanům se   super zbraněmi je trochu   paradox.D.Craig podal skvělý   výkon ,ale že bych mě film   nějak dostal to asi ne.
Roux
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Craig jako velkej bouchač se   ztrátou paměti. No, po pár   komentářích jsem to čekala   daleko horší. Ovšem   žádný velký dojem to na   mě taky neudělalo. Řekla   bych, že je to film pro ty,   co dokáží naprosto vypnout   mozek a nezaobírat se dějem   případně hereckým   obsazením, které fakt nebylo   bůh ví jak dobrý.
luongovae
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.12.2011
jako by hollywoodským   producentům došly nápady.   možná jim došli i   zajímaví herci. avšak   koncentrace velkých jmen,   mohla posloužit jako dobrá   marketingová návnada na   mainstreamového diváka.   současné znovuzrození   westernu a popularita alien   žánru, je jistě   atraktivní, i když trochu   zoufalý podklad k dalšímu   blockbusteru "který tu   ještě nebyl" ale ke   zvážení absurdity tématu a   nedostatku fantazie   týkající se názvu,   člověk nemůže očekávat   tu jedinečnost a   nekonvenčnost, kterou film   zpočátku slibuje. až jednou   uvidím mimozemskou invazi ve   viktoriánských kulisách   nebo v dobách samurajů, tak   pravděpodobně umřu nudou..
Nymeria
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.12.2011
stretnutie s Aliens bolo fajn,   ale tej omáčke okolo   chýbala zaujímavosť, a vo   filme dosť nudila...teda   aspoň mňa :) inak priemerné   sci-fi, nič extra...
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.3.2014
Mám rád guláš, ale musí   býti na talíři a s chlebem.   Již dlouho jsem neviděl tak   stupidní film, pod kterým   jsou podepsáni takové ikony   amerického filmu, Harrison   Ford nebo Daniel Craig. Jejich   přítomnost filmu zřejmě   moc nepomohla. Co se často   nevidí, dobré triky a   šlehačka na dortu, krásná   Olivia Wilde...
tholy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2015
ztrata casu
Film je dukazem toho, ze i   pres hvezdne obsazeni je   kombinace westernu a scifi   prakticky nemozna. Film je   bohuzel nudna slatanina dvou   dobrych zanru, ktere k sobe   ale vubec nepasuji.
willy112
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Tento film se až na hvězdné   obsazení podle mě moc   nepovedl. Režisér si   nejspíše vzal trochu   inspirace z Hvězdné brány,   což se mu nevyplatilo a tento   film mě tedy moc neoslovil.
Béča
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.11.2013
Dobře natočené, ale   dějově a námětem pitomost.   Komu se líbila parodie na   Ameriku "Den   nezávislosti" tomu by se   tato "dvojka" mohla   líbit taky. Vesmírné   stíhačky létají a   střílí jak o život a ne a   ne se trefit. Zato hlavní   hrdina - co střela to   přesný zásah. Kůň běží   stejně rychle jako kosmická   loď a na ní z koně   přeskočí D. Craig. Chápu,   že je to pohádka a jako   taková musí mít dobrý   konec, ale na konci už jen   chyběl potlesk hlavnímu   hrdinovi za záchranu celé   zeměkoule. Nepřítelem   podceňovaní lidé všechny   vetřelce pobijou (doufám,   že všechny, aby nikoho   nenapadlo natočit   pokračování) a z padouchů   se nakonec stanou vážení a   hodní obyvatele městečka   Absolution (nazval bych ho   spíš Absurdistánem). Dvě   hvězdy dávám za výběr   dobrých herců, dobře   udělané triky. Ale ten kdo   napsal scénář si snad   dělal z lidí srandu.
Xanthe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.8.2018
Kovbojové, indiáni,   mimozemšťani, Indiana Jones   a James Bond - to zkrátka   nemohlo dopadnout dobře,   překombinované...
Tomeczek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Již podle názvu lze   odhadnout splácaninu hodnou   dítěte navštěvující   první třídu školy pro   děti trpící poruchou   autistického spektra. Komolit   něco tak primitivního jako   opilé kovboje s doutníkem v   ústech sedícího v salónu,   kde vystupuje kabaret a něco   tak geniálního jako   obyvatele jiných galaxií   putující ve vesmírných   korábech. Kovboji jsou   pravděpodobně dysgrafici,   jenž si neumí počít v   životu nebezpečných   situacích a vetřelci jsou   tupé, mimozemské kreatury   které se chovají jako   štěňata s obrnou. Nechápu   jak tyto bezduché bestie   mohly stvořit něco tak   vyspělého jako   intergalaktickou loď. Snímek   je velmi hloupý a nestojí za   shlédnutí, ale pokud jste na   mol opilí mládenci, které   nenapadá žádný bláznivý   nápad jak strávit páteční   večer s též opilými   kamarády, shlédněte tuto   ohavnost a možná se i   pousmějete.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih166897minih166897Strážci přírody 1 (2019) 
Strážci přírody 1 n
minih25476minih25476Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak (1999) 
Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih54861minih54861Mučedníci (2008) 
Martyrs n
minih39349minih39349Řada nešťastných příhod (2004) 
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events n
minih48378minih48378Veni, vidi, vici (2009) 
Veni, vidi, vici n
minih15369minih15369Pane, vy jste vdova! (1970) 
Pane, vy jste vdova! n
minih66819minih66819Princ a Pruďas (2010) 
Your Highness n
minih80912minih80912Znovu a jinak (2011) 
Young Adult n
minih43633minih43633Disturbia (2007) 
Disturbia n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:40

3 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

20:00 - 21:05

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10