reklama
 
ohodnotit

Kovboj Conagher

Conagher

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Kovboj Conagher

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2009
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2016
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5400minih5400Čarodějky ze Salemu (1996) 
The Crucible n
minih24735minih24735Tarzanova smrt (1962) 
Tarzanova smrt n
minih50166minih50166Černý vdovec (2006) [TV film] 
Black Widower n
minih32653minih32653Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 
Charlie's Angels: Full Throttle n
minih48127minih48127Slepá hrůza (2001) [TV film] 
Blind Terror n
minih2802minih2802Alibi na vodě (1965) 
n
minih17912minih17912Rocky 4 (1985) 
Rocky IV n
minih29076minih29076Popelka (1950) 
Cinderella n
minih23810minih23810Zimní zabíjení (1979) 
Winter Kills n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
10 - Erkul
7   - ajaajena
8   - Charlie35
7   - R.RICKIE
6   - Ed
7   - Milicent
10 - depor09
10 - Olda58

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.269