ohodnotit

Kovboj Conagher

Conagher

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Kovboj Conagher

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2009
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2016
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10482minih10482Koncert (1980) 
n
minih14438minih14438Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu (1989) 
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child n
minih16136minih16136Pohádky tisíce a jedné noci (1974) 
n
minih4419minih4419Boj o Řím I (1968) 
Kampf um Rom n
minih2599minih2599Agáta (1979) 
Agatha n
minih13040minih13040Můj nepřítel (1985) 
Enemy Mine n
minih60541minih60541Berlín v ohrožení (1999) [TV film] 
Apokalypso - Bombenstimmung in Berlin n
minih56597minih56597Lorna Doonová (2000) 
Lorna Doone n
minih31578minih31578Svatba mého nejlepšího kámoše (1999) 
The Wood n
minih50635minih50635Na hraně lásky (2008) 
The Edge of Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
10 - Erkul
7   - ajaajena
8   - Charlie35
7   - R.RICKIE
6   - Ed
7   - Milicent
10 - depor09
10 - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166426
Osobností: 661102
Fotografií: 647651
Plakátů: 311588
Obsahů a biografií: 153159

Poslední komentáře

Mrtvá a živá (1940)

Mrtvá a živá
Ke své hanbě se musím   přiznat, že až dodnes jsem   tento Oscary ověnčený film   Alfreda Hitchcocka znal jen z   doslechu. O to víc si to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Celkem příjemná   prázdninová komedie bez   nějakých uměleckých či   jiných ambicí. Z dnešního   pohledu je zajímavá dvěma   okolnostmi. Předně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.217/0.199